Azt hiszik, spórolnak a vékony WC papírral (beszélgetés)
Nem lényeges ugyan ,,de ha valakinek csak egy eleme megy tönkre ennek a szifonnak,,akkor járhat úgy hogy(mint mi) egy komplett csomagot kell venni.
ÉS hát kérem,,kmmm.
Mi megvettük😀
Nem wc szifon volt, hanem a kézmosó lefolyója alól vitték el. Gondolom mert az még a régi típusú, fémből volt vagy nem tudom.
Fel lett újítva pár éve az egész kóceráj, műanyagok lettek a szifonok, csövek. Hogy emiatt nem lopják-e el azt nem tudni.
Ne lopják el, vagy legalább ne legyen annyira kívánatos.
Családban van orvosi rendelő. Próbáltak mindenből jobbat, szebbet de csak elvitték. A legalja az volt, amikor a szifont is ellopta a kedves beteg a mosdó alól.
Így mindenből a legolcsóbb, kevésbé kívánatos, amennyire lehet leszerelés-, kifosztásbiztos van. Másrészt a "nagyforgalmú" wc-knél jellemzően óriás tekercs van, amiben nincs az "otthoni" 3 réteges pihepuha papír kiadás. A rendelőben most olyan adagoló van, hogy laponként szakít, mert a nagytekercset is simán letekerték. Gondolom így is lopnak belőle csak hamarabb megunják húzgàlgatni. 🤷♀️
Ugye!?
És remélem, hogy nem csak mi érzünk szégyent, mármint azok, akik rendet hagynak maguk után, hanem azok is, akik csinálják. És még egyebet is kívánok nekik. Semmi rosszat, csak ilyeneket, hogy duguljon el a wc nála úgy, hogy ráfröcsög az, amit egyébként otthagyna;)
A férfi mosdó rendre ocsmányabb mint a női. Kisfiam, 7 éves!, bemegy és azzal a lendülettel jön is vissza és mondja hogy menjünk a nőibe.
Nyilvános helyen a legolcsóbb nagytekercses wc papír van.
Amúgy a tisztaság kérdése valóban emberfüggő, kislányomat felteszem a mosdóra, mert nem éri fel, utána mindig letakarítom. Gyerekeim ezt látják, ők is így tesznek, tisztaságot hagyunk magunk után.
Ez a nőkre nézve szégyen. Illetve a női nemre nézve szégyen, hogy vannak ilyen undorító nők.
Vajon mit gondol ilyenkor egy férfi, aki ilyen zöngéket olvas? Á!
Még sosem találkoztam azzal, aki ezt csinálja! Szerintem megvárja amíg csend lesz és akkor jön ki a WC-ből...
Az egyik munkahelyemen csak 4-en használtuk a wc-t. Felvettünk egy új lányt, majd egyszer csak iszonyatosan nézett ki a wc (körbe f@sva, stb, bár lehúzva), amikor bementem. Mivel évekig sosem történt ilyen, csak rá gondolhattam.
Kimentem, dolgom végezte nélkül és szóltam neki, hogy úgy hagyta, tegye rendbe. Nem vagyok egy zavarban lévő és kertelő típus, így mindenki előtt mondtam neki. A másik 3 lányról tudtam, hogy sosem hagyta úgy, ahogy én se.
A jelenlegi kollégáim, tudják, hogy nagyon háklis vagyok erre, így ha ilyennel találkoznak, akkor szólnak, hogy a másik wc-be menjek;)
Gondolom, nem akarják fél órán keresztül hallgatni a dohogásomat:DDDD
Szomorú.
Most arra gondolok, ha valaki gusztustalan állapotban hagyja maga után a WC-t, és amint kilép az ajtón, ott áll egy várakozó, aki bemegy utána, és látja, hogy mit művelt az előtte ott járó - nem sül le a képéről a bőr ?
Vagy visszaugrik rendebe tenni maga után, még mielőtt a várakozó bemegy utána? Mondván bocs, valamit otthagytam. Nehogy lebukjon?
Á! Mindegy, akárhogy is van, gusztustalan, igénytelen, visszataszító.
Bankban dolgozok, és igen! Ott hagyják sokszor a wc-t nem rendbe téve. Van amikor szélet úszkál, van amikor véres cucc, stb.
Már annyi papírt kiragasztottunk.
Lehúzó gombhoz: Kérlek, nyomd hosszan.
Ajtóra: nézz vissza
Keféhez: használd te is!
Nem hatjuk meg az ilyeneket...
Én is azt gondoltam egy ideig, hogy abban a szférában, ahol dolgozok, elég kulturáltak az emberek, de hamar rájöttem, hogy rosszul gondolom. 1995. novemberben kezdtem bankban, de 1996. januárban már tudtam, hogy itt is sok igénytelen van...
Kulturált munkahelyen elképzelni sem tudom, hogy valaki ne húzná le maga után a WC-t, vagy sz@rosan hagyná. Meg az egyéb finomságok, amiket írtál. Normális munkatárs nem tesz ilyet.
Más nyilvános helyeken - sajnos - el tudom képzelni. Ezért kerülöm az ilyen helyeket.
Nem gondolom így ,persze biztos van aki otthon is trehány.
Hidd el sokaknak nem mindegy ha maga után takarít,,és ha más pucol utána.
Hajlamosít egyféle "lazaságra",,,sajnos.
Legalábbis ebben bízunk, amikor látjuk a mocskos wc-ket az ilyen helyeken.
Bár én tudom, hogy aki sz@rosan hagyja, körbe pisilve. nem lehúzva, véres betéttel, az otthon is ezt teszi, mert ez az ő igénytelensége. Ha nem lenne mindenhol ilyen, akkor pl. a munkahelyén sem tenné ezt.
Az hogy az emberek egy része hogy cselekszik otthon ,és hogy egy intézményben ,munkahelyen,nyilvánosban stb.
Sokszor köszönő viszonyban sincs egymással.
További ajánlott fórumok:
- Mi kell tennem a pszichiáter által kiállított császáros papírral?
- Boltvezetői papírral pultosnak lehet menni?
- A szomszéd ajánlott küldeményét átvehetem azzal a papírral, amit a postás itt hagyott?
- Bölcsődébe gondozónak milyen papírral vesznek fel?
- Női hormonok vizsgálatához vérvételre kell mennem. Kérnem kell időpontot vagy elég, ha a papírral megjelenek?
- Autót szeretnék ügyvédi papírral.