Azt hallottam, hogy a rezgő pihenő szék kifejezetten jó hasfájós babaáknak. Hallottatok erről, tapasztalat esetleg? (beszélgetős fórum)
Szia,
nekünk volt, illetve még meg is van. nem volt kifejezetten hasfájós a babánk - azt mondják olyankor folyamatosan sír - de nekem az az 1-2óra sírás is elég volt.
rezgős széket vettünk 15e Ft-ért, de megérte nagyon. kb 6 hetesen ült benne először, és akkor 10alkalomból 8szor volt közben kaki kínlódás nélkül.
a hozzátáplálás elején meg az volt az etetőszék. utána kicsit elfeledte,és most 14 hónaposan imád beleülni.
én nem bántam meg, szerintem sokat segített a pocakján, és mivel előbb utóbb lesz babaprojekt 2.0, így megtartjuk :)
Szia!
Nekünk volt rezgőszékünk, épp most adtam el, mert már kinőttük. Ha fájt a hasa, ez nem oldotta meg a problámát, max elterelte kissé a figyelmét.
Ha ilyet veszel, figyelj oda, hogy a legtöbb ilyen széket már csak onnantól ajánlják, amikor már tud ülni (6 hótól). A hasfájós korszak ekkorra általában már lecseng. Lehet olyat is kapni, ami vízszintesre dönthető, általában drágábban (kb.15e).
Hát... éppen rezgö pihenöszékünk nem volt, de hasfájós babánk igen... Két dolog segít: az egyik a ringatás apa-anya kezében (legjobban azt szerette, ha az alkarunkra hasra fektetve "repülöztünk"), a másik az idö. Gyakorlatilag mindent kipróbáltunk: meggymagpárna, homeobogyo, köménytea, Infacol, Greepwater, Espumisan csak ami hirtelen eszembe jut... Talán az Infacol volt még a legjobb, meg a tea, de igazából fogalmam sincs, használtak-e egyáltalán. 3-4 hónapos koruk körül megszünik magától :) kitartás!!!
De persze ha van kedvetek-pénzetek egy pihenöszékhez akkor ártani biztosan nem fog :)
Nekünk sima Fisher price babahintánk volt, én nagyon szerettem meg a gyerkőc is, mert előtte sokat volt kézben, így szépen elmaradt, na jó csak egy darabig benne, de ez az idő pont elég volt, hogy apránként végezzem a dolgom. A rezgés meg gondolom hab a tortán...
Én nem tudok megválni a hintánktól, pedig már mindent eladtam, de az úgy a szívmhez nőtt. Jó drága volt, de nekem ez kifejezetten megérte az árát
További ajánlott fórumok:
- Olvastam, hallottam - megosztom
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek?
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?