Az Orsay üzlet ruhaneműi mennyire valók fiatalabbaknak? (beszélgetés)
Ugye!?
Mindig irigykedve nézem a gyerek ruhákat:DDD
Nekem azért van egy színű is, de jellemzően nem sima pólók, hanem próbálok olyanokat venni, amin van valami kis plusz (pánt a vállán, húzott a mellek között, érdekes nyakmegoldás, stb.
nagyon bejön az ízlésed :)
én 40 vagyok, de egyszerűen nem bírom nem megvenni az n-edik snoopys meg macskás felsőt :) a legutóbbi szerzeményem egy fehét felső, amin kis mopszok vannak.
mindig elhatározom, hogy kell pár egyszínű basic felső meg póló, de olyan rohadt uncsik...
a gyerekeknek annyira ötletes, jópofa cuccokat csinálnak, tök irigylem
Persze, biztos vannak jók is, mert itt is van néhány, ami nem néz ki rosszul, de a legtöbb randa és nyanyás:
Az első sorból csak a másodikat venném fel, a harmadik sorból az elsőt, és még talán a fehéreket.
Jártam már úgy, hogy képeken kinéztem valamit és az üzletben kiderült, hogy az anyagja miatt ronda.
Az idén nem sikerült ruhát vennem.
Múlt évben egy farmer ruhát sikerült, előtte pedig a New Yorkerben (ha jól emlékszek) két jópofát.
A férjem szerint gyerekes vagyok a hóemberes ruhámba, a cseresznyés szoknyámba és a dinnyés vagy ananászos trikómba, a koponyás ruhám láttán csak a szemöldökét húzogatja, és csak sóhajtozik, amikor megemlítem, hogy citromos ruhát szeretnék:DDDD
Lehet, hogy erről már írtam.
Tehát, engem nem érdekel, hogy elmúltam 40 és 50 is, nekem ezek tetszenek és nem a nyanya ruhák.
Még véletlenül sem veszek fel barnát, mustársárgát és állatmintás ruhát sem, bár az állatminta, ha pl. apró krokodilok vagy elefántok vagy cicák, akkor igen:DDDD
Van egy Amerika kapitányos szoknyám is:D A férjem mindig megkérdezi, hogy tényleg bohócot csinálsz magadból ma?:DDDD
Egyébként a pöttyös tetszik máson, de valahogy hozzám nem illik...
Én nem hinném, hogy bolt függő az, hogy hány évesek hordhatják.
Szerintem a H&M és a többi is tele van nyanya cuccokkal. Sok mintás ruhában felismerem nagymamám terítőit, ágytakaróit és köntösét is:DDDD Még nem láttam olyan mintás ruhát, amit így 52 évesen felvennék ezekből a boltokban, mert szerintem a mintájuk, színűk, anyaguk is elég nyanyás.
A mustársárgától hányni tudnék vagy milyen szín amit mostanság magára vesz mindenki. Ennél a színnél a bugyirózsaszín is jobb:DDD
Ez a szín szerintem nagyon de nagyon ronda: [link]
Nyanya minta, nyanya fazon, nyanya szín: [link]
Na ezek szerintem bőven nyanyásak. Szerintem én majd 80 évesen sem veszek fel majd ilyeneket...