Az ő foglalkozása az, amire én gondolok? (beszélgetős fórum)
Akár takaríthat is.
Vagy DJ és éjjel dolgozik. :D
Annak ellenére, hogy te odébb állsz, ha valami nem tetszik, mégis itt vagy és kinyilvánítod a nemtetszésedet:)))
Ismeretlenül is szidják egymást...
Nos, te is, ismeretlenül is szidsz másokat, hiszen utálod a nőket. DE mégis mindig itt vagy a hoxán.
nem is értem mi a fa..nak kell minden fórumba belerondítani^_^
nekem ha nem tetszik valami fogom és odébbállok.
itt meg ismeretlenül szidják egymást....
Mondd, miért vergődsz ennyire? Fáj, hogy rámutattam valamire, ami érzékenyen érint és nem mered bevallani magadnak? Ezért kezdesz el dobálózni ilyenekkel? Nem, nem kell kuncsorognom, nyugi.
De neked egy kis szexért biztos, ha ilyen módot kell találnod ahhoz, hogy meglegyen a betevő.
Nem én vagyok a közönséges. A te "módszered" a minősíthetetlen, hogy csak azért keresel lakótársat, hogy előbb utóbb megdughasd. Ez téged minősít. Mások randizni szoktak:)
miért, te talán bekuncsorogtad magad valami jól menö ügyvédnek aki ki8húzott a csoróságból?
vicces egy nő vagy! na meg közönséges.....pfff
Na, hát vigyázzon! Annyi csudaszer van már!
Tabletta víben feloldódik, már 20 perc mulva használható. :))
Az egvilagon semmi, csak erre irtam, hogy alszent. Mert neki dugasra kell a lakotars, csak ugye legyen jokislanynak oltozve, mert az izgi.
Pedig attol, hogy tanitoneni, lehet o barmilyen, apaca vagy szexmachine, de ugy altalaban az alszent pasik pont ezt szeretik: kivulrol latszodjon minden olyan visszafogottnak, csak hadd elhesse ki vele a perverzitasat!
Mert ha egy egeszseges szexualitasu ferfi lenne, akkor azt nezte volna, hogy ez is egy no, meg az is, lakotars, kesz, slussz, majd kiderul a vegen, mi van, szimpi vagy sem. Meg nem is latta, csak egy mondatbol leszurt sokmindent es ez sokmindent elarul rola is. Pl miert kellett errol topikot kiirnia? Eleg lett volna nemmel valaszolnia annak a jelentkezonek, a masiknak meg igennel oszt kesz. Miert is kerdezi meg ezt egy forumban?