Az MSN-emre véletlenül letöltöttem ilyen hatalmas smiley-kat, hogy tudom eltüntetni? (tudásbázis)
Nem tudom:( Amikor írni akarsz vkinek és feljön a "párbeszéd ablak", ott vannak alul a smiley-k.
Arra az ablakra kattintasz (mintha ki akarnád választani, milyen hangulatjelet akarsz) és annak az alsó sorában van ez a coniguration. 5 pici ablakból 4-ben volt pipa, Nekem is angolul, kiszedtem és most jó.
Próbáld még egyszer!
Nem találom a pipákat. :S
Ráadásul még mindemellett angol az msn-em...szintén nehezíti a dolgokat.
Azt nem tudod véletlenül, hogy lehet átállítani magyarra?
Próbáld így: Eszközök-hangulatjelek-egyéni hangulatjelek-eltávolítás egyesével.
Ezt is megcsináltam ill. ha írni akasrz vkinek és lentre kattintasz a hangulatjelekhez, a feljövő ablak alján van egy kis ikon hogy configuration, én onnan kivettem a pipákat, és most jó, csak kis smiley-kat hoz.
Nem tudom, melyik volt sikeres, próbálkoztam.
Majd írj, sikerült-e.
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Létezik? 1.találkozásnál 5p után, amikor a férfi véletlenül a nő hajához ér, érezni a forróságot, nőnél gyomorideg, férfinél merevedés..
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Internet explorerünk van, letöltöttem a firefoxot de felül nem mutat semmit/a kis nyilakat meg a legtöbbször látogatott oldalakat, miért?