Az lehet, hogy a Lenkei vitamintól nem tudok aludni? (tudásbázis kérdés)
12. noaxira
2009. dec. 23. 04:51
én régebben szedtem, és nekem is hasonló tapasztalataim voltak, alvás előtt mikor bevettem (reggel, mivel éjszaka dolgozom), vagy 11-ig délig röpködtem, mint a távirat, mostam, főztem, takarítottam, aztán hirtelen puff, fel se keltem estig, mikor is indulhattam vissza dolgozni... viszont váltani se mertem esti (munkaidő előtti) beszedési időpontra, mert nekem sokakkal ellentétben nem növelte, hanem pont ellenkezőleg: elvette az étvágyamat, sokszor bennem se maradt, ha ettem is, elkezdtem fogyni, mert a vitaminokon kívül nem bírtam kalóriát magamba gyűrni, így aztán úgy a fele doboznál abbahagytam és elajándékoztam... az illetőnek bejött, azóta is szedi, veszi. szóval kinek hogy hat... egyébként jó lett volna, fittebb, életerősebb voltam... szedném is újra, dehát nem merem, mert az alap lehet nem lenne nekem elég, a közepestől meg tartok kicsit h ilyen mellékhatásai lennének újra...
11. Pegasus0629
2009. dec. 11. 12:17
Minden reggel szedem kaja után egy kis tasak tartalmát...
Érdekes, hogy most fordult a kocka, mert mint írtam nem tudtam aludni 3 napig, de most 4. nap megint olyan fáradt ás álmos vagyok, hogy majd leragad egész nap a szemem, pedig az éjszakát átaludtam mint a bunda és reggel meg alig tudtam észhez jönni... Érdekes ez a vitamin:)))
10. Ditta73
2009. dec. 11. 11:56
Az valóban jó ötletnek tűnik, hogy a C-vtamint este ne vedd be.Valóban élénkít.
9. Pegasus0629 (válaszként erre: 8. - 9a332bb186)
2009. dec. 9. 14:00
Csak az legyen aki kibírja:))
8. 9a332bb186
2009. dec. 9. 13:19
Nekem is ezek a tapasztalataim, de ez csak az elején van így. A szervezet ilyenkor kezd "magáhoztérni". Kb. 1 hónap amíg ez tart.
7. d4b0dd2692
2009. dec. 9. 13:12
Én is szedtem a vitaminjait.Úgy általánosságban a C vitaminról tudom,hogy feldob.Jobb reggel bevenni.
6. Pegasus0629 (válaszként erre: 3. - Cb686d99d2)
2009. dec. 9. 12:39
Igen észrevettem az alvászavart, eddig mint akit fejbe vágtak úgy aludtam egész nap és olyan fáradt voltam, hogy úgy éreztem mindjárt meghalok de komolyan:(... Most meg nem birok aludni:)
5. Ditta73
2009. dec. 9. 12:38
Én is szedtem Lenkei vitaminokat ( 1 éve olcsóbbra váltottam)nekem nem volt ilyen panaszom tőle, de a barátnőmnek és a férjének igen. Pár hétig tartott náluk, aztán megszűnt mind a kettőjüknél.
4. Pegasus0629 (válaszként erre: 2. - 89b99f816e)
2009. dec. 9. 12:36
Az alapcsomagot szedem, de 1 hete csak...és először a régebbi kiadású csomagból szedtem attól meg tök fáradt voltam és állandóan álmos... Most váltottam az újabb alapcsomagra amiben van már külön alga kapszula is és azóta nem nagyon tudok aludni, éjszaka többször is felébredek és nehezen alszom el
3. cb686d99d2
2009. dec. 9. 12:32
Én is szedem a Lenkeit. Éjjel nagyon éberen alszom, reggelre pedig olyan fáradt leszek, hogy simán alszom 1o óráig.
Nekem azt mondta a hölgy, hogy előfordulhat alvászavar.
El fog múlni. :)
2. 89b99f816e
2009. dec. 9. 12:30
Szerintem lehet. Melyiket szeded? Alap, közép, erős? Mert ha nem az elsőt, lehet, h kisebbre kellene váltanod. De fáradt amúgy nem vagy a nem alvástól?
1. Pegasus0629
2009. dec. 9. 12:27
Az lehet hogy a Lenkei vitamintól nemtudok aludni?
További ajánlott fórumok:
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Lehet szoptatás alatt együtt szedni az Elevitet és a Dr. Lenkei féle kálcium-magnézium-c-vitamin italport?
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Fontos! Lehet ez a vitamintól?
- A Supradyn vitamintól lehet-e hízni? Melyiktől nem?