Az Ideális Reggelivel mindent elérhetsz! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az Ideális Reggelivel mindent elérhetsz!
Ideális reggeli?
Mi az?
Szerintem kinek mi esik jól:))
Nekem igazából tök mindegy, mit reggelizek, éhes leszek utána hamar. Volt olyan, hogy nem reggeliztem és délután eszembe jutott (! nem éhes voltam) hogy azért valamit lehet enni kéne...
Persze nem egészséges, de én nem fogok 10 perccel sem előbb felkelni azért, hogy egyek.. :/
Máskor meg teljesen normálisan eszem egész nap. :) De tény, ha felkelés után reggelizek, akkor kábé két órán belül meg akarok őrülni az éhségtől. :P
:D hát ezzel nem vagy egyedül. Ha túl korán eszem akkor is éhes vagyok.
Szerintem ez az ideális reggeli változó. Én mindíg egy joghurttal és egy nagy pohár vízzel indítom a napot...ez kb. 5kor, utána fél8kor egy tk-ű szendvics..napközben gyümi, du. saláta/főzelék és néha husi. Nekem ez az ideális. Mindenkinek más és más....
szinte barmibe fogadnek, hogy a Herbalfe.
Azt szoktak annyira szegyelni a forgalmazoi, hogy a nevet sem merik leirni.
Pedig a proteincsokijuk tok jo.
(na nem idealis reggelinek...)
Reggel felkelsz, kivánszorogsz az ágyból és megint arra gondolsz, hogy egy újabb nap, amit túl kell élni, és alig várod, hogy vége legyen. Leülsz, szép nyugodtan megreggelizel… vagy inkább hamar bekapsz valamit, amit találsz, vagy annyi időd sincs, hogy egyél, csak megiszod a kávéd, elszívsz mellé egy cigit és rohanás, hiszen már késésben vagy.
Ugrás a teljes írásra: Az Ideális Reggelivel mindent elérhetsz!
További ajánlott fórumok:
- Az ideális testsúly tanulható
- A magyar ember mindent tűr?!
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- A szoptatásról mindent
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Ki tud olcsó szállást reggelivel Budapest délkeleti részén üdülési csekkeset?