Az ezerarcú London - II. rész (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az ezerarcú London - II. rész
Az egy dolog, hogy Qeen dalokat adnak elő, egyébként szuper jól. De a szereplők nagyon jól alakítanak, a szöveg szarkazmusa pedig nekünk nagyon bejön. Könnyesre nevettem magam rajta.
Az tény, hogy nem túl olcsók a jegyek, de biztosan vannak akciók, amiket érdemes figyelni. Éééééééés hidd el, hogy megéri az árát!:)
Ja, és ha Londonban jártok, nézzétek meg a "We will rock you" című musicalt!
Eszement jó, bár a jegyet érdemes jó előre befoglalni a neten.
Mázlistaaa! :-P
Amúgy már írhatsz Te is a klubba! ;-)
Én is jönnék. :)
Egyébként tegnapelőtt értünk haza egy egyhetes londoni túráról. :)
Teljesen mas neveltetesuek, mint a magyarok. Ha egy angol csatornat megnezel, a kiralynot tisztelik, a gyerekcsatornakon a mesekkel is azt sugalljak, hogy tisztelet jar neki, minden kislany hercegno szeretne lenni, az esti mesek jo resze uralkodos, hercegnos tortenet, multkor egy musorban azt tanitottak a gyerekeknek, ha a kiralynot meglatjak, hogyan pukedlizzenek, persze gyerekszinten.
Magyarorszagon ilyesmi soha nem volt a neveltetesbe beepitve, nem volt miert, en se tudom a kiralyi csaladot ugy tekinteni (se itt, se spanyolban), mint az angolok, de szamukra a nemzeti identitasuk resze. Szamomra csak az orszag resze es ennyi.
Cipruson a liftbe beszallt egy angol par es a no elrikkantotta magat, hogy 'High Queen!', ez van, ok ilyenek.
:)
Csináltam egy Londonos klubot itt a Hoxán, ha valakinek van kedve, jelentkezzen. :)
Annyi ehhez hasonlo magyar el itt kint, akiknek semmi nem jo, nem is szeretnek itt elni, mindenert csak beszologatnak, ez se jo az se jo...
Ilyenkor mindig annyira de annyira felidegesitenek...senki, de SENKI nem kerte oket, hogy lakjanak itt, nincsenek rakenyszeritve, haza lehet menni, ha az ott jobb.
Persze otthon meg az epp aktualis allamfot csufoljak, meg az otthoni helyzetet..megkeseredett emberek vannak...:S
Nem szeretek az ilyenekkel szobaelegyedni.:S
Eleg gaz, mert milyen alapon mondja azt, hogy banya? nem tunik fol neki, hogy itt kint szinte minden angol szereti a kiralynot?:S
Ok, egy angol nem erti, mirol beszel, de elgondolkodhatna, hogy valami alapja van annak, hogy szereti ennyi ember.
Nem hiszem, hogy neki barmi serelme is lehetne a kiralynovel kapcsolatban, azert csak a kiralynorol van szo, nem kellene le banyaznia...:S
Nem tudom, mert nem ertek se spanyolul, se lengyelul, se sehogy, csak angolul meg magyarul, de meghallgatnam, hogy egy lengyel vagy egy spanyol mondd e ilyeneket...
hm, latom nem csak engem fogott meg a banyas sztori...pedig mennyi ilyet meg hasonlot lehet itt kint latni hallani..:S
Sajnos elszomorito...
Nagyon ugyesen megirtad. A legjobban a magyar no kontra banya tetszett...:S sajnnos jellemzo az itt elokre, vagy ide latogatokra ez a hozzaallas...
Sokan annyira szidjak az orszagot, az eteleket, az angolokat, csak nem ertem, akkor miert kell itt lakniuk!?
Ha teheted majd mindenkeppen gyere vissza par napra, amiket kihagytal is biztos tetszenenek neked!:)
Örülök, hogy megírtad a folytatást is. :)
Én nem voltam még a Towerben, annyire nem is csigázott fel a dolog. De majd egyszer arra is sort kerítek, csak ez a lista végén szerepel.
A London Eyet megcsodáltam már, de nem szálltam fel rá, nem is tervezem.
A National Gallery egyébként nekem is annyiszor program, ahányszor Londonban járok. Az én kedvencem Turner. A párom ezzel is megfertőzött. :)
De hogyhogy csirkét ettetek és nem halat a sültkrumplihoz? Pedig a Fish&Chips az igazi... :)
St. James's Park pedig gyönyörűűű... Mondjuk az összes londoni park gyönyörű... :)
Hehe, vicces lehetett a "banyás" család. Erről mesélnél még egy keveset? :)
London calling... ;-)
Ugrás a teljes írásra: Az ezerarcú London - II. rész