Az ex - feleség miatt van ez? (beszélgetés)
Igen, igen! Az a fazon, aki a nyáron próbálkozgatott és valami über gáz volt, 40 - es létére az anyjával élt, holott megtehette volna, hogy külön költözzön, nagyon jól áll anyagilag. Olyan volt, mint egy hisztis, éretlen, elkényeztetett kamasz.
Most jól alakulnak a dolgok, nagyon sokat vagyunk együtt a párommal, így lenyugodtam. Kivárom, amíg úgy érzi, eljött az ideje a nagy bemutatkozásnak. Ha akarnék, sem tudnék mást keresni, bár az is igaz, a szerelem táplálja a szerelmet, és érzem a szerelmét, ragaszkodását.
Nem tervezem megszakítani a lassan 24 éves kapcsolatomat, szóval nem tudom mire mennyi időm lenne majd.
De az biztos, hogyha mégis választanom kellene, akkor inkább használt gyerekles, mint ötvenes agglegény. Na annak lehet csillió háklija :SS
Azért lenne még idő megszokni :o))
Érdekes, én úgy gondolom, hogy ha kellene új férjet választanom, én örülnék, ha lenne gyereke. Feltehetően tudja, hogy bár imádod, néha a falhoz csapnád :D, egy pasi, akinek nincs gyereke, lehet hogy nem lájkolná édes majmocskáim cukiságait.
Jesszusom, ezt en is gy erzem :D
Es meg negyven se vagyok.
Hmmm.. Egyre árnyaltabb a történeted, ahogy még többet elárultál a szituról. És annak is igaza van, aki azt írta, hogy egy férfi is elővigyázatosabb, ha már van gyereke. Lehet tényleg csak rá van tekintettel. Ennek fényében más véleményt alkotnék:
Hívd el te különböző programokra, egy-két barátoddal közös vacsorára stb. Hátha ha a te barátaiddal , ismerőseiddel találkozgattok, neki is eszébe fog jutni, hogy vigyen. Avagy próbálj ettől elvonatkoztatni, és csak arra a felére figyelj a kapcsolatnak, ami neked tetszik.
Ezért írtam... Ülj le Vele beszélgetni. Miért ne mondhatnád el Neki, hogy ez Téged zavar és miért ne kérdezhetnéd meg ennek az okát? Ha nem beszélhetsz Vele őszintén, megette a fene.
Én is elég hamar bemutattam a párjaimat a Fiamnak, a Családomnak. Ennyit soha nem vártam. Bár az is igaz, hogy én nem heti 3-4-szer találkoztam egyikkel sem, hanem minden nap. Nekünk erre volt igényünk.
Persze, elfogadhato, ha el tudod fogadni.
Ha komoly lennel neki, bemutatna a gyerekenek.
Lehet o meg nem erzi annyira elkotelezettnek magat a kapcsolatotokban irantad.
Amig atmenetinek ereznek egy kapcsolatot, persze, hogy nem vonja bele a szelesebb csaladi eletebe, kulonosen nem a gyerekeebe.
Nálam egyébként biztos kiverné a biztosítékot, ha négy és fél hónap együtt járás után a párom nélkül kellene szilvesztereznem.
Engem az összes eddigi párom néhány hét után bemutatott a szüleinek, vitt magával társaságba stb. Én is bemutattam a lányom néhány hét után a barátaimnak (kettő volt a válásom után, a második már 10 éve a párom). Éppen azért, mert mindig komolyan álltam hozzá a kapcsolataimhoz és kíváncsi voltam a lányomnak szimpatikus-e az illető és a barátom hogyan viszonyul hozzá. Elég vacak lett volna, ha egy jól megszilárdult kapcsolatban derül ki, hogy a gyerek és a párom nem kompatibilisek.
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Benkő feleséget keres:-))
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Milyen körülmények között csalják meg a pasik a feleségüket?