Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Az év legcukibb reklámja szerintem a Master Good. fórum

Az év legcukibb reklámja szerintem a Master Good. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
75. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 74. - Liliom10)
tegnapelőtt 19:37
Igen magnézium reklám, és igen cuki, ahogy flegmán kipöcköli az almot a 🙀 , illetve a gazdija ezt gondolja magnézium nélkül.
tegnapelőtt 18:28
Nekem a kedvencem a srác és a cica. A srác törölgeti a sáros lábát,cipőjét, a cica figyeli ( talán az alomban ül), és a végén az egyik lábával kiszór egy kicsit az alomból. Nem is tudom,talán magnéziumos reklám, csak a cicát figyeltem.😊
73. michelle.r (válaszként erre: 72. - Franc22)
tegnapelőtt 12:04
Az is CBA. Elvileg magasabb minőségű, exkluzív. Elvileg.
72. Franc22 (válaszként erre: 68. - Michelle.r)
dec. 13. 21:22
Az Prima reklám nem???🤔
dec. 13. 14:18

Nemcsak 0,38-ig hallgattam. 😊

Bár a videó 1992-es, a dal ma is aktuális.

Köszönöm a linket.

dec. 13. 13:46

[link]

Ez egyik kedvencem. Elég 0,38-ig meghallgatni.

69. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 68. - Michelle.r)
dec. 13. 13:33
Megosztó ez is. Jót lehet rajta nevetni főleg, ha ez egy kabaréban hangzik el, de egy megbántott anyós, nem biztos, hogy szintén jó néven veszi. :)
dec. 13. 09:07

Ha már ízléstelen reklámokról beszélünk, akkor a CBA megint alkotott. Nem találtam meg a youtube-on, nem tudom linkelni.

Fiatal ordítva beront a CBA pénztárához, azt üvöltve, hogy ki adott az anyósának fogkrém helyett pillanatragasztót?

A pénztáros pasi pironkodva vallja be, hogy ő volt.

Mire a nő széles mosollyal: nyugi, csak azért jöttem, hogy megköszönjem.

67. michelle.r (válaszként erre: 64. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 21:39
Oh god, ez tényleg drasztikus. 🙄
66. michelle.r (válaszként erre: 65. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 21:37
Dehogy hasonlítják, ebben a kontextusban szó sincs a majomról. Csak a két hülye kreatív valószínűleg nem egyeztetett. Mindenki olvadozott volna, ha fehér bőrű a gyerek.
65. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 63. - Michelle.r)
dec. 12. 21:04

Ha nekem lenne fekete, barna gyerekem, lehet nem lenne nekem sem őszinte a mosolyom.

Akármilyen cuki szöveg, mégis egy állathoz hasonlítják a kisfiút.

64. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 63. - Michelle.r)
dec. 12. 20:58
63. michelle.r (válaszként erre: 35. - Kacsahercegno)
dec. 12. 19:56

Melyik volt a Zara reklámja?

Ahányszor eszembe jut, mindig röhögök, bár azt hiszem, az az H&M volt, aki egy tényleg nagyon cuki színes bőrű fiúcskával reklámozott valami ruhát és az volt a szöveg, hogy "the cutest monkey in the jungle. Elég nagy botrány volt abból is.

62. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 60. - Miss Angel)
dec. 12. 15:51

Ezzel a véleménnyel nekem semmi bajom, ezt így látod, többen ezt látják, én meg másképpen oldottam volna meg a végét.

Egyébként utálom a reklámokat, általában bugyuták.

Van a mandarinillatú orrspray. Még nem is a legrosszabb.

Kb.35-40 éves nő nosztalgiázik, hogy a nagybácsikáját juttatja eszébe, mert tőle kapott külföldről először mandarint, ő mutatta meg, hogy kell enni, vagy kibontani?

Ha ezt egy 70-80 éves néni mondaná talán életszerű lenne, de egy ilyen fiatal nőtől, nevetséges, akkor már lehetett itthon is kapni mandarint.

61. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 59. - Channa*)
dec. 12. 15:43

Mennyire kell unintelligensnek lenni, hogy te megmond más, vagy én mit érzek át?

Mindig a magad nevében foglalj állást!

60. Miss Angel (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 14:57

nem akarok beleszólni a vitába,de én kifejezetten szépnek látom ezt a reklámot.

Teremtsünk egy korlátok nélküli világot,ezt a szlogent jól szemlélteti a két kislány,akik szeretnének egymáshoz közel kerülni,lerombolják a küztük lévő "falat",nem egymást dobálják megy téglával,kővel. Nem értelek,hol van ebben erőszak?

59. Channa* (válaszként erre: 57. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 14:08
Te sem érzed át a háborút, csak megpróbálod ezt vetíteni. Aki át tudja érezni, az az, aki ott van. Te is a meleg otthonodban fogsz karácsonyozni a családoddal, ahogy itt mindenki, és senki eszébe nem fog jutni egyik háború sem.
dec. 12. 13:34
Agyrém, hogy már egy reklámos fórumon is milyen indulatok szabadulnak el.
57. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 55. - Channa*)
dec. 12. 11:42

Jó lenne, ha leakadnál a családomról, én nem tolom se őket, se magamat lépen-nyomon mások arcába, mert én csak magamat képviselem itt.

Nem akartam csodálatosnak feltüntetni magam, akkor azt minimum nick-el tenném.

Nem várom el, hogy mindenkinek tetsszen, csak azt nem értettem, ha valaki húst eszik, miért fikázza azt a céget, aki az asztalunkra teszi, hogy ne mi "gyilkoljunk".

Tőled nem is vártam, hogy átérezd a háborúk borzalmait, be is igazolódott, sk. írtad le.

Hogy engem teljesen ismeretlenül ostobának próbálsz cinikusan feltüntetni, ez téged minősít.

dec. 12. 11:35
Az is aranyos reklám mikor szentestén ott akarnak aludni és az egyik vegán a másik glutén és a nő sírva fakad:)
55. Channa* (válaszként erre: 45. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 10:52

Én csak abban bízok, hogy a gyerekeidnek és unokáidnak nem olvastad el a klasszikus meséket és boldog tudatlanságban élnek, hogy minden happy és csodálatos, és az ő lelkük is annyira csodálatos, mint a tied, mert egy reklámból is csak annyit értenek meg, hogy cuki animáció és nem lesz a tyúkokból virsli....

Mit szólnának a Piroska és a farkashoz!? Bele sem tudok gondolni, hogy micsoda trauma érné őket és téged, ha tudnátok, hogy ebben a mesében nem kővel dobálódznak, hanem egyszerűen a farkas felfalja nem csak Piroskát, de még a nagymamát is, majd a vadász felvágja a farkas hasát, és azokkal a bizonyos borzasztó kövekkel, amikkel harcolni lehet, teletömi a farkas hasát, és ha mindez nem lett volna elég, még össze is varrja!

És valóban! Azok a fránya kövek! Azok miatt történhetett, hogy az a szegény farkas, ennyi viszontagság után még a vízbe is belefullad, mert lehúzzák a kövek.

Hát valóban borzasztó!, ahogy a Hófehérke is, amiben aztán az emberrablás, gyilkosság mellett még befigyel egy kis pedofilia is, ha csak a törpék méretét nézzük.

Vagy a kis hableány, ami annyira cuki, de senkit nem érdekel, hogy Ursula megnémította, zsarolta, stb.

De említhetnénk a kis gömböcöt is, aki majd nem felfalja az egész világot, amíg valaki el nem látta a baját.

Tehát, FI!

Annyira cuki lelkünek akarod magad bemutatni, hogy szinte már hihetetlen kategóriát találtál ki. Aminek az oka az, hogy nem bólogattunk mind arra, hogy mennyire cuki a tyúkos reklám.

Senki nem azt mondta, hogy neked nem tetszhet, de engedd már meg, hogy legyen más vélemény is.

Te hol élsz egyébként, hogy ennyire érint a háború? Ott a frontvonal környékén? Mert tőlünk, akik itthon élnek minimum 1000 km-re van, nem halljuk az ágyúk durrogását és semmit. És bár én is érzékeny vagyok erre, de túlzásokba nem esek, mert ha ezt tenném, akkor még TV-t sem néznék, nem látnám a cuki tyúkos reklámot, mert már ott nyomulnék a fronton, nem ünnepelnék, stb., hogy lássák, milyen csodálatos vagyok.

Hát nem, nem vagyok annyira csodás, mint te, így én TV-t nézek és lehet, hogy olyan is tetszik nekem, ami neked esetleg nem. Ez van;)

Biztos vagyok benne, hogy a lényeget nem fogod megérteni, de ez nem az én bajom;)

54. libikóka (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 09:33

Eddig is értettem mit írtál,,

Viszont a lényeg ugyanaz,,nem bírálni akartalak.

Kívánok neked szebbeket ,jobbakat.

53. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 49. - Libikóka)
dec. 12. 09:17

Libikóka, írtam nem ismertem ki, milyen cég rendelte meg az animációt.

Kövezz meg érte, nem kaja jutott az eszembe.

A másik reklám, ami kedvesnek indul, azért lett ellenszenves, mert 2 kislányt ábrázol téglával. Ezt viszont, a most is zajló háborúkhoz kötöm, nem dugom a fejem a homokba tudom, hogy sok az öldöklés, nem a TV-ből követem az eseményeket, tehát jobban megérint valószínű, mint itt legtöbbeket, akik hozzászoltak.

Állatot nem öltem még, de ha megeszem, nem vagyok jobb, mint aki helyettem megteszi, nem játszom meg magam, hogy én szent vagyok, bezzeg a gyilkos cég.

52. libikóka (válaszként erre: 51. - PöttyösPanka)
dec. 12. 09:13
Felkavaró volt,,nem vagyok ilyen filmen rágódós,,de elgondolkodtatott.
dec. 12. 09:10

Ha ennyire nagyon-nagyon messzire akarunk menni, és rettentően mély dolgokat akarunk belemagyarázni egyszerű reklámokba, akkor már szót kell ejtenünk arról, hogy az igazi, mély szeretet sokszor nem cukormázas csillámpóni, hanem harc, veszteség, lemondás, gyötrődés. Például nézd meg a Gyerekvonat című filmet. Ez az igazi szeretet.

Úgyhogy szerintem maradjunk annyiban, hogy a karácsonyozó csirkék és a barátkozó vandál manólányok is cukik.

50. elbb
dec. 12. 07:49

Tehát összegezve. A mesebeli tyúkok boldogok mert karácsonykor a bogárkák fényesítik lelküket. És bár tudjuk, hogy utána fini virslik lesznek, amiket az újév tiszteletére felfalunk, mivel ezt a cuki filmecske nem mutatja, ezért megmarad cukinak és meseszerűnek.

De a manólányok határokat törnek át, hogy elérjék egymást, ezért, mivel ezt kővel és téglával érik el, ez már a valóságot az orcánkba toló reklám és emiatt erőszakossá tesszük gyermekeinket.

Mindkettő mögött látni az átvitt értelmet csak a tyúkosat nem akarod tudomásul venni FI.

49. libikóka (válaszként erre: 45. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 06:51
Érdekes lett ez ,,mert nem tetszett neked hogy a M.G. csirkésbe ki mit látott bele.Most te is ezt teszed:))
48. Channa* (válaszként erre: 45. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 01:06

Nem harcolok. Valamit megint nem látsz jól!

Csöppet túltolod. És kíváncsi lennék, hogy a valóvilágban is ilyen csöpögősen éled e az élted, mert szerintem inkább megjátszod;)

De a te dolgod.

47. Channa* (válaszként erre: 46. - Birebora)
dec. 12. 01:03
Igen, más világ;)
46. birebora (válaszként erre: 44. - Channa*)
dec. 11. 21:59

Dehogy nincs. Az egyik lánynak az orra, a másiknak a füle nagy és csúcsos. "Más világból" származhatnak és a téglával sziklával áttörik a határokat. És most már a csúcsos piros orrúak és fülűek együtt élnek és játszanak boldogan:) Két hasonló korú kislány szimbolizálja. Én ezt látom bele. Engem nem zavar ha más, mást.

Minden viszonylagos. Bizony, ki mibe mit lát. Nincs ezzel baj.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook