Az én bejglim mindig reped, most is ez volt. Sógórnő... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Tészta és töltelék azonos mennyiségű. A tésztát ha túl vékonyra nyújtottam, (kezdő koromban) bizony megrepedt.
A töltelékhez fokozatosan adagolom a folyadékot. Ne legyen híg. Sütés előtt mindig megszurkálom, hogy a gőz távozni tudjon.
Én hajszál pontosan úgy csinálom mint ez a drág jó ember, mégis kireped. [link]
Nincs attól semmi baja. Olyan finom, hogy megszólal!😀
Minőség és mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
Az eldőlt pogácsák is finomak.
Kit érdekel,hogy reped a bejgli!?
Az ìze ugyanolyan!
Ismeretlenül, ki tudja ezt megmondani, ha a sógornődtől sem tudod ellesni a fortélyt?
A lényeg, hogy finom, hogy szeretettel készíted. Ha felszeleteled, akkor meg lehet már nem is látszik, hogy szétrepedt.
Hasonló lehet ez, mint a hurka, pl. nekem az reped ki gyakran, pedig egyformán készítem. Tudod mit? Ez legyen a legnagyobb bajunk!! :)
További ajánlott fórumok:
- Valóban káros mikróban melegíteni? A sógornőm még a tápszerhez a vizet is mikrózza. A szilárd táplálékot is műanyag edényben mikrózza. Baj?
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Legyünk sógornők :)
- Te mit tennél, ha anyósodat teljesen kisajátítaná a sógornőd?
- Mit utálsz a sógornődben/ sógorodban?
- Mit teszel az idegesítő sógornőkkel szemben?