Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk sógornők :) (beszélgetős fórum)
Voltunk tegnap meg ma is Városerdőn, csináltam fényképeket is, olyan jól elbiliárdozott a gyerek :DDDDDDD Nagyon jó volt, bezabáltam :)
olyan jó volt tegnap kint :)
Na beleolvastam a magántanulósba kicsit gáz a nő:-S leszek még ma de Zsoltinak is kell a gép
eeeeltűűűűűűűntééééééél :( :)
:))))))
FIgyelj, bocsi, én most abban a fórumban voltam, hogy "magántanuló a gyermek" :S:S:S:S Kiakasztott rendesen, olvasd el az első 5 hsz.-t. Akkora bunkó ez a nő.
Na mindegy. :)))))))))
Kiteregettél akkor?
Szia csak álmosan és utána alig tudtam aludni jó volt tegnap kell egy ilyen kis dumcsi is a zembernek:-)))jó volt én kiteregettem de Zsolti elment úgyhogy maradok :-))
szió.hát nem semmi volt az éjjel az tuti :D
Igen, most fogok nekiállni, kb 15 perc múlva.
Jól vagytok? :)))
Szia enyém meg a 101:-)) na takarítgatsz??én most keltem a babával!!reggeliztünk és feljöttem de mennem kellene öltözni mert még mindig hálóingben nyomom :-)jó volt tegnap
Persze, TUDOM, de most úgyis csak mi tudjuk és amúgy is, hogy miről van szó. :)
Puszi, enyém lesz a 100-.hsz :)
Na jó, tudod, hogy egyik topikon beszéltük, hogy hülye volt a kérdés, mert olyan természetes, mint a levegő. :)
Jó éjszakát!
Most megyek mert töltök valami jó mesét a bébinek:-))reggelre lejön:-))Csáó
És súgd a fülébe, hogy jó éjt Drágám, aztán fordíts neki hátat :DDDDDD Miért, Te mire gondoltál? :DDDD
:DDDDDDDD Bolondka :)))
Örülök, én is :)
Mert annyira szembetűnő volt a szeme :):D
Ó, én reggel 7-kor kelek....megint egy órán át (63 perc) nyomom majd a 9 percenkénti szundit a telón... :)
Oké, pusssszi :)))))
Jó éjt és bújj oda a szépszeműhöz és .....:))))
Az jó ha nagy az jó ha dundi:-))Nem akarok Glória lenni:-))
na szia holnap leszek :-)))jó volt dumizni:-9
"Az jó ha nagy, az jó ha testes......"
Mivel leszépszeműzted ugye:-))na húzzunk mert reggel táskás lessz a szemünk:-))du leszek holnap:-))pux
:DDDDDDDDD Moto Moto? Hm........
:DDDDDDDDD
Figyelj, én tudom, hogy nem akarok semmit tőle. Ő is tudja, hogy nem akarok semmit tőle és ezért beéri ennyivel, de attól még akarná a dolgot.
Én bika vagyok, ha asszondom nem, az nem is :)))))))
További ajánlott fórumok: