Az altatás (műtét esetében) milyen hatással lehet a magzatra? (tudásbázis)
akkor viszont indokolatlan volt a kérdést feltenni!
Sikeres műtétet!
Köszönöm a válaszokat, azért most nyugodtabb lettem. :)
Mindent túl izgulok, jellemző. :)
30 hetesen vakbélgyulladás miatt műtöttek,semmi baj nem lett.Altatásos császárom volt,probléma nélkül.
Szerintem beszéld meg az altatóorvossal,de úgy gondolom,semmi baj nem lehet,esetleg nem tapad meg
Hű, ha még be is csúszik, messze nem "magzat" még... ha 10-e környékén lesz ovud, és 2 hét múlva műtenek, lehet, még a beágyazódásnál sem fogsz tartani. Szóval max annyi fog történni, hogy nem ágyazódik be, ha egyáltalán elindult valami...
ezen nem stresszelnék a helyedben, mert akkor ezentúl semmit nem csinálhatsz. mert mi van, ha éppen most jött össze (akár idő előtt, extra ovuból) csak a teszt még nem mutatja?
nincs fürdőzés, nincs utazás, nincs semmi, mert mivanha?
Amúgy kismamákat szoktak altatni, szoktak műteni, ha muszáj, pl epével... de ugye a császár is lehet altatásban.
A műtétem kb. 2 hét múlva lesz. Kis műtét, egyáltalán nem vészes. Azért aggódom, mert egész eddig rajta voltunk a családbővítésen, az utolsó mensim első napja május 24. volt. Elvileg ovu és környéke csak 06.10-től lenne, de ha mégis becsúszott és a teszt még nem mutatja ki akkor mi van?
Én aggódom túl? Valakit altattak esetleg terhesen?
Sok olyan történetet olvastam, hogy csak a műtét után pár héttel derült ki, hogy mégis terhes volt az illető. Volt, akinél később adódtak gondok, de sokaknál nem volt baj.
További ajánlott fórumok:
- Ki olvasta a Szürke ötven árnyalatát ill. folytatásait és milyen hatással volt rá?
- Mit tennél, ha párodon kívül más is nagy hatással lenne rád?
- Rossz hatással van rá?
- Miért van ránk hatással az ex?
- Milyen hatással van a tévé és a számítógép gyermekekinkre?
- Milyen hatással van a magas vérnyomás (idegeskedés miatt) a magzatra?