Rossz hatással van rá? (beszélgetős fórum)
A lefelé mutató hüvelykujj. Már felvetettem szavazásban :D
Bocsánat, hogy zavarom a fórum témát ezzel a felvetésemmel! :)
Én nem tudom,de engem pl. nagyon sokat piszkáltak az iskolában,de soha nem fordult meg anyám fejében,hogy magántanuló legyek.
Viszont megtanultam hogy védjem meg magam!
Ezért telefonáltam és írtam ide a választ, hogy mi a kisfiú oldalán az álláspont, hogy mi ez a rossz hatás.
Teljesen jogos, hogy meg kell ismerni minél több szemszögből egy szituációt a véleményalkotáshoz.
Nyugi,nyugi nem oktatlak, csak ami a fejemben volt azt az ujjaimmal írtam. Nehogy itt meg én legyek az irritáló ember, akit le kell tiltani a fórumról, a lelki béke miatt.
Ennyi erővel Panna panaszkodhatna, hogy azt írtam meghallgatnám mindkét felet.
Esküszöm, jó leszek, nem írok a hozzászólásodhoz.
Nevelni otthon a szülőnek kell, úgy gondolom.
Már többen leírták előttem, hogy a közösségben 1001 féle gyerek lesz, mit fognak csinálni? Nem járhat majd közösségbe?
"A gyerek nem hulye, kicsi ember blablabla "
Nem mondod?
Belattam, hogy hulyeseget irtam , de attol meg en sem vagyok hulye, legyszives ne oktass, mert nagyon irritalo mindenkinek az okoskodas.
"Mert rosszat tanul tőle. A neveletlenséget és a szófogadatlanságot"
Ezt a korai fejlesztőben mondták a kisfiú anyukájának a beszámolója alapján
Nem tudhatjuk, meg kell hallgatni mindkét felet, fair válasz akkor születik.
Egyébként az én fiam kimondottan irritálta egy kisfiú. Borzasztó cserfes volt a fiam mindenkivel, mindenkit szeretett, de azt az egy gyereket ki nem állhatta. Már én rosszul voltam, amikor megláttam a játszón, mert tudtam, akkor mi mehetünk haza. Az oviban egy csoportba kerültek, külön vették őket az óvónők. Általános iskolás korukra meg nem a legjobb barátok lettek, de elviselte a fiam, fociztak, beszélgettek.
A gyerek nem hülye, kicsi ember, önálló habitussal, gondolatokkal.
Viszont az említett sztoriban fogalmam sincs mi a gond a leírás alapján, hiszen állítólag a gyerekek jól érzik magukat.
Komolyan kíváncsi lennék a másik fél magyarázatára, mire alapozta rossz hatást. :)
A kecskéknek lehet kapni jó nagy tömbbel!
Jó lesz az neki!
Majd én megmondom!
Bemennek a szülők cirkuszolni,hogy az ő kis gyermekére rá se merjenek nézni!!
Sajnalom :(
Nem tudom, hogy mit fognak csinalni amikor a gyerek kozossegbe kerul. Es nem csak vihancolnak vele, hanem lokdosik meg lekakipisizik... Jobb esetben.
További ajánlott fórumok:
- Ki olvasta a Szürke ötven árnyalatát ill. folytatásait és milyen hatással volt rá?
- Mit tennél, ha párodon kívül más is nagy hatással lenne rád?
- Miért van ránk hatással az ex?
- Fáj a csípőm...tényleg rossz hatással van a hús evés az izületekre?
- Ha a kismama a terhesség alatt sokat idegeskedik, aggódik, sír, lehangolt és rossz kedvű, milyen hatással lesz az magzatának lelkivilágára?
- Nagycsoportos kisfiamra rossz hatással van egy gyermek.