Az álmok nem hazudnak? Volt egy álmom... (beszélgetés)
Magamból kiindulva...nem vennék ajándékot egy látásból ismerősnek, ha nem indítana meg bennem extra érzéseket. :)
Szerintem az egy jó jel, hogy kaptál tőle egy könyvet és ráadásul elég frappáns ajándék is.
Sok sikert!
Meglehet, hogy most nem húzol falat, nem húzódsz csiga házba.
Kérdezd meg tőle, hogy mivel viszonozhatnád a figyelmességét? Ha pedig gyorsnak véled esetleg a közeledését, kérd meg, hogy lassítson.
Például ne parázz rá, hogy elszúrod, mert magával a hozzáállással is befolyásolod a helyzetet.
Ha tetszetek egymásnak, akkor beszéljetek meg találkozót,ismerkedjetek meg és hát nem lehet általánosítani, hogy kihez hogyan kell viszonyulni, de gondolom van fogalmad az emberi kapcsolatokról. Ne tégy olyat, amit te sem szeretnél, hogy veled tegyenek.
Hát akkor elég egyszerű:
Ne húzz falakat és ne húzódj vissza. :)
Semmit... :)
Csak hagyd, hogy a dolgok menjenek a rendes kerékvágásban. Ha elhív valahová, menj el, ha felhív vedd fel... Legyen világos, amit érzel, de sose érezze azt, hogy "ha nem ő, akkor senki más"...
És szerintem ne kezdj el nagyon álmodozni, meg sztorikat gyártani a fejedben.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Hát azért, mert egy idő után, még az elején elkezdem nem magamat adni, és falakat húzok fel...
csigaházba húzódok
...volt egy álmom valakivel, akit csak látásból ismerek, köszönünk egymásnak, mosolygunk, ennyi... még a nevét sem tudtam, egyik reggel mégis azzal ébredtem, hogy vele álmodtam. Nem emlékeztem semmire, csak annyira, hogy benne volt.
Legközelebb elmeséltem neki, és úgy tűnt, tényleg örült a dolognak. Bemutatkozott, ha már bekerült az álmomba...
Másnap adott nekem valamit, ezt neked hoztam - mondta. Kibontottam és egy Álmoskönyv volt:)
Tetszünk egymásnak, azt hiszem... de én ezen a ponton mindig elszúrom a kapcsolataimat... mit tegyek, hogy ne így legyen?
További ajánlott fórumok:
- Miért hazudnak a pasik?
- Miért hazudnak a férfiak?
- Miért hazudnak a nők?
- Miért hazudnak az emberek?
- Mit jelent az a közmondás, hogy "Nem az a gazember, aki hazudik, hanem akinek hazudnak!"?
- Akik értenek az álmokhoz, álmok jelentéséhez: mit jelenthet, ha álmomban valakit (egy ismerősömet) ugy megbántottam, hogy sirt?