Az álmok eléréséhez harcolnod kell! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az álmok eléréséhez harcolnod kell!
Klasz, hogy nálad elindult...:) gratula!
Én 3 hónapja váltottam életmódot semmi cukor, finomliszt, krumpli, tészta,rizs, nos tartom a súlyomat. Ja és mozgok is valamennyire...ilyenkor mi van?
Járulékos betegségek:
Cukor,
Pajzsmirigy,
hormonális gondok,
2 gerincsérv
izületi fájdalmak-folyamatosan-
tud valaki okosat mondani? le kellene dobnom legalább 15-20 kilót...
A cikk írójának gartulálok a 10 kg fogyáshoz.:) Csak így tovább.:))
Crawley ne mond le a csokiról, csak módjával fogyastd és ha lehet, akkor akkor délelőtt egyél. Vehetsz Update csokit is és már annyi féle diabetikus édesség is van. Sütni is tudsz magadnak cukormenteset...gyors, egyszerű recik vannak.:)
Hasról legjobban a futással tudsz fogyni, mellé alacsony ch tartalmú diéta (napi max 150 ch) és heti 2-3 szor hasizomgyakorlatok.:)
Sok sikert!!!
A csoki problémát lehet kezelni pl. úgy, hogy nem tart otthon csokit az ember. Az is megoldás, hogy soha nem egy táblával veszünk, hanem csak egy-egy kis szelet csokit akkor az elfogy, és kész, nem tudunk többet enni.
A magánvéleményem az, hogy a csokiban erősen függőséget okozó anyagok vannak - akárcsak a kólában - és ha édességet kíván az ember, akkor jobban jár, ha valami mással megpróbálja kiváltani, ami akár csak egy hangyányival egészségesebb, vagy kevésbé függőséget okozó. Én jó megoldásnak találom pl. a kemény cukorkát, vagy a gumicukrot. Mindkettőt jó sokáig a szájban lehet tartani, édes is, mégis elég nehéz annyi kalóriát bevinni ezekből, mint amennyit csokiból bemehetne.
A legelőnyösebb az lenne, ha egészséges dolgokat fogyasztana az ember, mikor megkívánja az édes ízt: gyümölcsöt, mézet.
Ne elhagyni akard a csokit, csak keveset enni belőle. Amellett egyél egészséges, fogyókúrás kajákat,, csirke, zöldség.
Amúgy ha amúgy nem vagy kövér, hasra: futás, spinning, vagy taposógép (hogy elégjen róla a zsír), ezt alegjobb, ha úgy csinálod, hogy bekened előtte a hasad valamilyen zírégető, feszesítő krémmek, és betekered fóliáva, így onnan jobban izzadsz, hasizomgyakorlatok (hogy szép izmos legyen).
Csendesen jegyzem meg, hogy én több mint 15 kilót fogytam anno úgy, hogy pici csokit vagy turó rudit megengedtem magamnak.
Az eredményhez gratulálok.
A motiváció viszont nem biztos, hogy a legjobb volt, a férfiak... Mért más kedvéért akar valaki lefogyni, mért nem a sajátjáért? És ha mondjuk újra csalódik, akkor elhagyhatja magát?
Valójában a fogyáshoz önbecsülés kell legfőképp.
Aki csokifüggő, az jobban szereti a csokit, mint magát. Nem a csokival van baj, hanem az önbecsüléssel.
A duci csaj és helyes fiú párosításról szóló mondatok is megleptek kissé. Az tény, hogy ducin nehezebb párt találni, de ez főként akkor igaz, ha valaki nem szereti magát és a testét. Aki boldog, vidám, kiegyensúlyozott, azt észreveszik és kedvelik a férfiak. Ellenben aki utálja magát és a testét, arra biztos nem vágynak.
Tehát nem a súly a fő kérdés a párválasztásban.
Én is gratulálok :))
Főleg azért,hogy abból a helyzetből ki tudtál szabadulni,amikor már boltba se volt kedved lemenni.
Engem is érdekelne,hogy mennyi idő alatt tudtál 10kg-t fogyni??
Ugrás a teljes írásra: Az álmok eléréséhez harcolnod kell!
További ajánlott fórumok:
- Tarot sarok Gertivel..kirakások, jelentések, álmok, bűbájok, tarotkörbeli társas fejtése..olykor cékla:)
- Megérzések, deja vu, álmok
- Hisztek az álmokban?
- Irány a konditerem! Fogyás eléréséhez milyen gyakorlatokat kell végeznem?
- Hasazó fórum - Tippek, trükkök szép izmos, lapos has eléréséhez
- Erőemelő edzést, szeretnék elkezdeni 5 x 5 edzésmódszerrel, ez elég lesz a célom eléréséhez?