Az adóbevallásomat hogyan tudom kiszámolni? (tudásbázis)
Jahogy a bevallásod van postán!
Hurrá!
Szoros lesz
Nem tudom a posta kihozza-e kedden
Ha ott voltál , miért nem kaptad kézbe, vagy emilben szkenelve legalább?
Eltolták a beadási határidőt, merthogy hétfőn van 20-a?
Ó és ó :(
A volt munkahely azt mondja, ők kiküldték...a listában tényleg szerepel, hogy ott kellene lennie, de nincs...minden papír megvan a borítékban, de ez hiányzik...telefonon próbálom napok óta elérni őket, sajnos időm nem volt bemenni, mert dolgoztam...tudom hogy 21-e a határidő, hülye voltam, hogy az utolsó pillanatra hagytam - megint...
A végösszeget tudom - amennyi pénzt összességében utaltak nekem, csak sajnos azt nem tudom, hogyan kell kiszámolni belőle az adót...
Sziasztok!
Tavaly júliusban mondtam fel a munkahelyemen, és utána kaptam álláskeresési járadékot.
Megkaptam az igazolást mindkét helyről az adóbevalláshoz, azonban most, amikor meg akartam csinálni a bevallást vettem észre, hogy a munkanélküli hivatal igazolása nincs meg.
Volt idén egy munkahelyem ahová leadtam, viszont a felmondásom után valószínűleg nem küldték vissza. Azóta - sajnos sikertelenül - próbálom elérni a munkaügyi központot.
Egy korábbi levelükben megtaláltam, hogy összesen mennyi pénzt fizettek ki nekem, viszont annyira nem értek hozzá, hogy ki tudja belőle számolni amit kell... ha valaki tud ebben segíteni nekem, akkor azt nagyon-nagyon megköszönném.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudom kiszámolni hogy jár-e vissza idén pénzem?
- Hogyan tudom kiszámolni valaminek a 20%-kal csökkentett árát?
- Nem tudom kiszámolni a ciklusom, mert ciklikus:) így se...
- Tudna valaki segíteni abban, hogy tudom kinyomtatni máshol az interneten megcsinált adóbevallást, ha nincs otthon nyomtatóm?
- Hogyan tudom kiszámolni, hogy mennyibe fog kerülni a taxi?
- Házi likőr alkoholtartalmát hogyan tudom kiszámolni?