Avent Isis IQ Uno-val (elektromos mellszívó) kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének (tudásbázis)
6. Ezti (válaszként erre: 5. - Jazmin2)
2008. júl. 17. 20:49
Köszi Jázmin, de már fél éve abbahagytam a szoptatást, de aranyos vagy nagyon:)))))))
5. jazmin2
2008. júl. 17. 02:35
3 hónapig kézit használtam, és néha már kiállt a csuklom. Aztán megvettem az elektromosat és egy álom. Alaposabban kiszív mindent, egyáltalán nem fájdalmas és be lehet állítani szívás sebességét. Már nagyon bánnom, hogy nem ezzel kezdtem.
4. Ezti
2008. jan. 12. 20:54
Megvettem és egyszerűen szuper! Ajánlom mindenki figyelmébe!
3. roka0322
2008. jan. 6. 16:04
Nekem Avent Isis kézi mellszivóm van. Könnyü használni és egyálltalán nem fáj a mell használata közben pont olyan mintha a kisbabám szopizna. Könnyü tisztitani szerintem ez jó választás volt nem felesleges befektetni egy ilyenbe.
2. 3c3fbabb4e
2008. jan. 2. 21:41
Szia Ezti!
Nekem ilyen mellszívóm van.Nagyon szerettem.Nagyon jó.Az internetröl néztem ki magamnak.Már a kórházban is ezt használtam.Igaz most úgy tünik,hogy eltünöben van a tejcim de dolgozunk rajta. :)
1. Ezti
2008. jan. 2. 21:12
Avent Isis IQ Uno-val (elektromos mellszívó) kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
További ajánlott fórumok:
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Tejallergia, tejterheléssel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek!
- Avent/Tommee Tippee/Medela(swing) elektromos mellszívót vegyek?
- Kézi vagy elektromos mellszívó a jobb? Ki mit ajánl?