Autónyeremény-betétkönyvvel nyert már valaki? (tudásbázis)
Nem láttam a linkedet.
Úgy éreztem, hogy ha minden alkalommal be kell írogatnom az összes számsort, inkább egyszerűbb asztali gépen. Telefonon netbankolni is utálok.
Bepötyögöd a sorszámot, lekérdezés. Először kell csak pötyögni utána kilistázza a már lekérdezetteket és aztán már csak az összes lekérdezése gombot kell bőszen nyomogatni.
Azt nem tudom hány sorszámot tud megjegyezni, kilistázni... Én most ránéztem, az én listám hirtelen rövidnek tűnik.
ez nagy segítség volt, de én nem nyertem.
viszont láttam olyat, amit kétszer is kihúztak már már, 1982-ben meg 1994-ben is, de egyik nyeremény autójukat sem vették fel.
köszönöm.
Ezen az oldalon van a leírás, be is tudod írni a betétkönyveid számát és úgy keresni, de van app is.
Az mit jelent, hogy 20K vagy 10K vagy 5K?
a húsz gondolom a pénz, de mi az a K?
én kettő öt ezrest örököltem csak.
Nekem OTP-nél olyan 300 db betétkönyvem van, 20K és 10K-sak,meg néhány 5K-s.
Még nem nyertem, jó pár éve megvannak.
Postánál 1millió értékben van, ott nem tudom a címleteket és ott vannak kisebb tárgynyeremények is, szintén semmi.
Én 2 darabot örököltem, de még sosem néztem meg.
van olyan hely, ahová beírom a számokat és a gép megnézi visszamenőleg, hogy nyert-e?
Nekünk is van 2db 10 000ft-os és 1db 20 000ft ma megyek be OTP-be váltok 2 db 5000ft is úgy vagyok vele hogy teljesen mindegy hogy borítékban ál itthon a pénz vagy talán nyerhetek is vele :) annyi megtakarításom meg nincs hogy befektessem
Szerintem jó dolog!
Évek óta tervezem, hogy kiveszem, és újat váltok, ugyanis a mi sorozatszámunkból sosem húznak :)
A kérdésre: igen, ismerősöm nyert már.
Én ismerek egy családot akik nyertek.
Október végén kaptam ingyen az OTP-ben,takarékossági napon egy 5ezrest.Ennyi nyereségem már van.Remélem egyszer kihúzzák.
További ajánlott fórumok:
- Túró Rudival nyert már valaki?
- Nyert már valaki kaparós sorsjeggyel kedvezményes wellness hétvégét?
- Nyert már valaki a neten valamit?
- Valaki segítsen nyertek a szüleim egy utazást és sok rosszat hallottunk róla
- Nyert már valaki nyereményjátékon?
- Létezik valamelyik országban autónyeremény-betétkönyv euróban? Vajon külföldi is vehetne, és akár nyerhetne vele?