Autóban klímatisztítás mennyi ideig tart és mennyibe kerül? (beszélgetés)
Nem tudod elfogadni, hogy ez a téma rohadtul nem érdekel senkit?
Nem kell mindjárt "Isten állatkertjéről" gondolkodni, ha valaki leírja, hogy nem ez az alap problémája.
Akinek van kocsija, annak van pénze.
Ez bonyolult képlet?
Ki mondta, hogy van pénzem?!!
A takarítás árát azért írtam le, hogy aki klímatisztítást, klímagáz-feltöltést fontol, tudja mire számítson.
nekem most töltötték: működik.
előtte nem működött.
nem kamu a töltés, a lakásklímás is beméri a gáz nyomását vagy mifenét és utántölti ,ha kell.
Örülök, hogy még tudjuk boncolgatni a témát és felmerülnek újabb dolgok.
d'moni-val egyetértek, mert én is észrevettem, hogy egész más hőfokon nyomja a hideg levegőt a gáztöltés után, tehát hidegebb, mint volt.
Férjem azt mondja,hogy kamu az egész klímagáz töltés...
A hűtőt se töltöd fel,mikor működik...
A mi kocsink 8.5 éves,de nem volt feltöltve,csak akkor kell,ha tönkremegy.
Klímatisztitó spray elég.
Nos a klímatisztításon túl vagyok.
És mi a tanúság???
Az hogy ne csak otthon tisztítgassuk spray-vel, hanem 3-4 évente vigyük el szervízbe az autót klímagáz töltésre. Nekem is ez kellett, utána mehetett a klímatisztítás. 15 ropi
Az a spray-s megoldás csak kocsiban /kicsi zárt térben / használható és csak gombaölő fertőtlenítő hatású.
Neked is olyan belenyúlós emberke kell mert a lerakodott koszt és trutyit egy spray nem tudja eltüntetni.
Én sem tudom pontosan,de amit az előttem szólók írtak csak kozmetikai tisztítás.
Az igazi spéci takarításhoz a klíma hűtőjének lemezeit és bordáit letakarítják és kb 3-5 ezerbe kerűl.
További ajánlott fórumok:
- Egyedül hagyni egy gyereket az autóban?!
- Lezáródott a központi záram, a kulcs az autóban! Segítsetek!
- Szex az autóban
- Szerintetek mennyire veszik figyelembe az autósok, ha látják, hogy "baba az autóban" matrica van egy kocsin?
- Autópályán kivennél e egy babát a gyermekülésből, ha álmából felriadt és háromnegyed órája ordít a sötét autóban, de a párod ellenzi?
- Mennyibe kerül a gáz ideiglenes kikapcsoltatása?