Autó végleges kivonása forgalomból (beszélgetés)
Sziasztok! Tud valaki nekem segíteni?
Volt egy autóm/Skoda 105/: 1999.nyarán eladtam. Az a helyzet, már-11, éve. Az adásvételim már nincs meg róla! Valahova elkallódott, 11-évig nem fizettem kötelezőt, de most meg köteleznek a súlyadó megfizetésre! Igaz, csak 2006- tol! Ijenkor mi a teendőm? Ha tud valaki tanácsot adni, azt megköszönném! wolf59
Szia!
Igen kell.
De egyszerübb ha méhtelepre adod le, mert úgy olcsóbb. Nekünk fizettek a kispolskinkért 2000 Ft-t. amiből 1500 volt a kivonás, tehát nyertünk 500 Ft-t:)
Ha bontóba adtuk volna akkor várni kellett volna min 1 hónapot és kifizetni 11 ezerforintot, igaz akkor ők csináltatták volna a kivonást, és én már csak a papírt kaptam volna meg. De a biztosítás miatt nem várhattunk. Így olcsóbban és gyorsabban megcsináltuk magunk.
Manon
Szia!
Nem a kötelező miatt,hanem mert karamboloztunk vele és olcsóbb volt venni másik autót,mint megcsináltatni.
Szia!
A kötelező biztosítás miatt szeretnéd kivonni?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:ki szeretnék vonatni a forgalomból egy lada samarát.Mindenképpen kell nekem bontási engedély?
További ajánlott fórumok:
- Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból, tegnapi hatállyal?
- A szervíz ok nélkül vitte ki az autómat a forgalomba.Mit tegyek?
- Hogyan lehet egy nemlétező személygépkocsit kivonatni véglegesen a forgalomból?
- Mit tudunk tenni, ha ráteszi a bank a kezét az autóra és már a forgalomból is kivonta, de mi az üzembentartók vagyunk, mi használjuk?
- Mennyiért vonnak ki a forgalomból Magyarországon autót?
- A forgalomból ideiglenesen kivont autót mennyiért helyezik vissza?