Ausztriai lakcímet létesíteni hogy kell? (tudásbázis)
2. lolita0407
2011. dec. 14. 17:15
Szia!
nagyon egyszerű:
ha van ismerőse Bécsben, kérje meg hogy jelentse be.Ez egyszerübb mint lakást bérelni. Azt is lehet, de az már bonyolultabb.
El kell menni a polgármesteri hivatalba..ez minden kerületben van..vagyis minden kerülethez tartozik egy. Ott kell kérni egy anmeldeformulárt..azt ki kell tölteni, és aki kiadja vagy odaveszi a személyt annak alá kell írni. Vissza kell vinni, 2 perc alatt kész van. Személyi,lakcímkártya kell hozzá. ...Keresd a GEMEINDEAMT...vagy a BEZIRKHAUPTMANSCHAFT...vagy itt vagy ott be tudod szerezni a lakcímbejelentőt.
ha kérdésed van irj priviben....avarka56@gmail.com
23 éve dolgozom kint..:)))
1. sunflower978
2011. dec. 14. 11:17
Tudnátok segíteni abban, h ausztriai lakcímre bejelentkezéskor milyen papírok kellenek, hová kell fordulni? ( Bécsben tanuló középiskolás nak kell ausztriai lakcím, mert csak úgy tud ott junior bankszámlát nyitni. )
További ajánlott fórumok:
- Szégyelni kell-e, ha valaki "nővel szeretne intim kapcsolatot létesíteni"?
- Nemrég költöztem Magyarországra, és lakcímet szeretnék létesíteni. Tudna valaki segíteni, hogy írjam meg a kérelmet ez ügyben?
- Állandó lakcímet hova kell nekem lejelenteni?
- Ausztriai vállalkozói igazolványhoz kell kinti lakcím?
- Banki meghatalmazás esetén, melyik lakcímet kell a nyomtatványra írni? Állandót vagy levelezésit?
- Vásároltam egy netbookot, ki tudna segíteni abban, hogy internet kapcsolatot hogyan kell rajta létesíteni?