Ausztrál garnélasaláta recept
Az Ausztrál garnélasaláta hozzávalói:4 személyre:
20 dkg garnéla
5 evőkanál olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
2 marék madársaláta
2 marék rukkola
1 db zöldalma2 db zöld citrom
fél chili
1 avokádó
Az Ausztrál garnélasaláta elkészítési módja:
1. A garnélát 2 evőkanál olívaolajon 2 perc alatt megpirítjuk a fokhagymával. 2. A zöldalmát magtalanítjuk, hajszálvékonyan felszeleteljük, és a salátákhoz adjuk, a fél chilit belevágjuk, a zöld citrom héját belereszeljük, a levét belefacsarjuk, 3 evőkanál olívaolajjal meglocsoljuk, és jól összeforgatjuk az egészet. 3. Salátástányérba szedjük, a megpucolt avokádó szeletekkel díszítjük, és a megpirított garnélákat a tetejére halmozzuk. Vékonyra vágott édesköménnyel is készíthetjük alma helyett!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2015. dec. 22. 08:10
Az ausztrál garnélasaláta elkészítési módja és hozzávalói.