Átok vagy áldás? (beszélgetés)
hát az tutikix nem azzal gurigázom...bonyolodik a dolog...ezerrel....
most abban a stàdiumban vagyok hogy, nem problémázom...csak élvezem a "rajongokat"
elolvastam a naplódat...
hát, te aztán nem szarral gurigázol.. :DD
Igen épp ezt írtam, kinek-kinek beállítottsága szerint átok vagy áldás.
A "ha valakit megölnek" feltevéshez most nem szólnék hozzá, mert nem ide való téma, még ha képletesen írtad akkor sem.
Van akinek áldás, másnak átok. Attól függ, hogy Te minek éled meg.
Gondold végig, hogy Te magad mivel járulsz hozzá, hogy a férfiak így reagálnak rád.
Szia!
Elolvastam a naplód :) Megvallom őszintén, nem azt láttam benne, amire a fórum indító hsz-e alapján gondoltam. Akkor azt sejtettem, hogy ismeretlen férfiak körbezsonganak, kezdeményeznek, de nem erről van szó. Hogy miről, azért nem írom ide, mert tiszteletben tartom, hogy a napló titkos.
Véleményem szerint az állapotot nem a férfiak, hanem TE tartod fenn, és csak rajtad múlik, meddig lesz így. Szándékos elrendezésnek tűnik.
igen...ilyen vagyok sósperec.
ha nem tartanék a lebukàstól (bàr kicsi a valószinüsége, hogy èppen itt lennènek ezen az oldalon, de màs ismerös lehet éppen akinek nincs fent fotója pl) akkor kitennèm a fotóm, de leirom hogy nèzek ki.
175 centi ès 66 kiló vagyok, most èppen fekete a hajam, vállig érö....elötte hosszú vörös volt, zöld a szemem. és csak 32 èves vagyok...
Viszont egyedül érdemes a figyelemre.
És azonosítani is könnyű:
Ilyenkor ugyanis igen nehéz rontani vonzerőn,javítani annál könnyebb...
nekem átok lenne..mindig bőven elég volt,ha csak az van körülöttem,és örül nekem,akit én szeretnék.
Simán el tudom képzelni,hogy létezik ilyen nő,mint naphold..és azt is,hogy akár a nem feltűnő külseje ellenére rajolnak körülötte a férfiak: azért,mert érti őket.
amit nem tud valaki az nem fàj....és nem is àtok. :-)
nem gondolom magam semminek, elhanyagolt lennék? mègcsak az sem..azért mert van idöm itt lenni mèg a dolgaimat isnelvégzem....
nekem ilyen az életem...van aki elitéli van aki nem...de akit érdekel olvassa ha szeretné....
Nem azt mondtam, hogy unatkozó, hanem azt, hogy elhanyagolt.
Erre az előző fórumaid, illetve a különböző hsz-id alapján mertem gondolni.
De hidd magad annak aminek akarod, ha ez boldoggá tesz!:)
hihi...bebacna :-) nem vettem sèrtésnek...jot nevettem...persze hogy nem èn vok :-)
nem vagyok sèrtödös....:-)