Atkins diéta - nem rossz ez! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Atkins diéta - nem rossz ez!
Boldogan jelenthetem, hogy amíg az Atkinssel fogytam ugyan, de a nyavalyáim nem múltak el, addig mostanra 20 kilóval lettem könnyebb a paleoval és majdnem minden bajom elmúlt.(magas vérnyomás, kezdődő cukorbetegség, allergiák,kiütések stb)
És sose vagyok éhes, a megengedett dolgokból annyit eszem, amennyi jólesik. A gyümölcsökből csak mértékkel eszem, mert még szeretnék fogyni 10-13 kg-t.A ruhatáramat le kellett cserélni, XXL helyett M-es méret kell már.:)
Kedves telihold,
A szénhidrátmentes fogyókúra nem biztos, hogy mindig egészséges, hisz a szervezetnek szüksége van ezekre az anyagokra is. Egészséges lehet a tésztákat zöldségekkel keverve fogyasztani, persze nem nagy mennyiségben, de mindenképp kell.
Üdv, Anna
A Paleolit mennyiben más, mint az Atkins?
A tejtermékek úgy tudom nem fogyaszthatóak?
mit mondasz?
én cukorbetegként kezdtem Atkinsezni, és gyönyörűen lefogytam 15 kilót, azóta már továbbléptünk Mariann63-mal együtt a Paleolit táplálkozás fórumba, ahol további 10 kiló ment már le, és a cukorbetegségem is megszűnt!
Sziasztok!
Egy kávénak minden nélkül, ill. a teának mennyi a szénhidráttartalma? Köszi
Trappistát és minden kemény sajt ajánlott a bevezető szakaszban.Addig csinálod,amig elérsz közel arra a súlyra,amit szeretnél.Vagy ha lassabban akarsz fogyni,mehetsz felfelé napi 5 gr Ch emeléssel.
Kattints rá a naplómba,beengedlek,feltettem benne a könyvet,amit el kéne olvasnod,hogy megértsd a lényeget és ne kövess el hibákat.
Sziasztok,
Az első fázisban trapistát lehet enni? Mindenféle sajtot ehetek?
Nagyon remélem, hogy a trapista mehet, mert tegnap vettem. :-)
Lécci, segítsetek, kezdő vagyok.
Ki mennyit fogyott az első szakaszban? Meddig lehet ezt az első szakaszt csinálni?
Köszi!
Hát csak a weblapját láttam, elvileg bioboltokban kapható.
A lowcarb pizzás videóban láttam, amit a naplómba is beraktam, úgy kerestem rá a neten.
Ez a termék webshopon keresztül kapható,vagy árulják is valahol,nem tudod?Jó lenne tudni,milyen izű és hogy mire használható,mert elég drágák szoktak lenni ezek a termékek.Pont pár napja próbáltam norbis lisztből Atkins palacsintát sütni,de nem sikerült.Lehet,hogy valamit másképp kéne csinálni,de nem állt össze a tészta a serpenyőben,hanem egy idő után odaégett.Elvileg zabkorpával van a receptben,de az olyan sok Ch.,hogy le szeretném cserélni lisztre.
Nekem 30kg a tervbe vett fogyásom,jó lenne minél lassabban leadni.Hónapokig fogom a bevezetőt csinálni,de nem birok addig édesség nélkül lenni.
Ha valaki tud alacsony Ch-s édességet,feltehetné ide,nagyon hálás lennék.
Most akadtam a neten a Fiber Husk nevű termékre, csak rost, 0 felszívódó CH.
Majd még keresek vele kapcsolatos recepteket, mert édekel.
Én is szeretem az édességet. Az atkins alatt sok kakaós, citromos túrót ettem. Próbáltam kísérletezni, mit lehetne még.
Végre valaki,aki el is olvasta alaposan a könyveit,nem csak belefogott vaktában,úgy hogy fogalma sincs az egészről!Frászt tudok kapni,mikor láthatóan olyan ember mond véleményt az Atkins-életmódról,aki azt hisz,hogy 2-3 nap öszzevissza éhezés után kijelentheti,ez nála nem működik,ez hülyeség.Negyon sajnálom az illetőt,aki "állitólag" az Atkins-diétától halt meg,de valószinűbb,hogy amúgy is belehalt volna a rejtett szivbetegségbe.Amerikában emberek tizezrei követték és követik ma is a tanácsait,és ha ilyen hatása lett volna a szivre,50 éves pályafutása alatt sokan beperelték volna.Ha valaki megfogadja a tanácsait,elolvassa a könyveit,az égvilágon semmi baja nem lesz.Azt tanácsolja az embereknek,hogy ne egyenek előre feldolgozott élelmiszert,italt,hanem süssenek,főzzenek otthon.
Ez nem túl kedvező a világ élelmiszergyártóinak,ezért támadják ennyire.
Mindenkinek csak javaslom,tanulmányozza a témát,ne csak hozzászóljon
További ajánlott fórumok:
- Mit ettél/eszel ma? -csak Atkins diétát követőknek
- Negatív tapasztalatok az Atkins diétával kapcs.
- Atkins diéta - az 1. fázis szabályai
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni
- NAGY DIÉTA VÁLASZTÓ: Atkins, Dukan, Norbi, CH számolós, 90 napos, Level, fix menüs stb. Ti mi alapján választottátok ki a nektek megfelelőt?
- Atkins diétának vannak veszélyei, vagy a negatív hatások, csak rémhírek?