Aszcendens, valóban meghatározóbb, mint a csillagjegyed? (beszélgetés)
Oroszlán, skorpió aszcendenssel.
bika napjegy, mérleg aszcendenssel :)
Rák Nap, Vízöntö aszcendens, Nyilas Hold, kínai szerint pedig tüz tigris.
Küzdök, mindig minden ellen, de föként önmagammal nem vagyok kibékülve.
juj..:S akkor te ilyen dupla makacs és önfejű lehetsz..:)
Én oroszlán vagyok rák aszcendenssel, a hold jegyem skorpió, a kínai meg kígyó. :)Szal a fene se tudja...
Ikrek Nap, Vízöntő aszcendens. Nem tudom, melyik a dominánsabb, mindig mindkettő jegy elég kifejezett volt nálam.
Van még egy sereg bolygóm a Rák jegyében (Hold, Merkúr, Vénusz), velük nem vagyok kibékülve, szerintem túl domináns nálam ez a jegy, nem szeretem ezt magamban.
Sziasztok. Bak a Nap jegyem, kos a Hold jegyem. Utóbbi egy-két évben egyre jobban elöjönek a kosnak a tulajdonságai.Pedig nem nagyon hiszek benne, de mégis sokat változtam. Ki érti ezt...
itt vagyok már én is, nekem is skorpió az aszcendesem
Én föld kígyó vagyok. A fém az mit tud?:)
Bak skorpió aszcendenssel... Kínaiban meg Fém elemű kígyó. Elképesztően rossz (csak a hátrányait éreztem eddig) :|
Én már nem akarok senkivel sem kijönni...vagy bemenni.. én már csak élni akarok!!
Az ikrek állítólag nem jön ki a nyilassal:) Mondjuk a skorpióról is ezt hallottam:D
Már értem, miért van világháború a portálon: mindenkinek Skorpió az aszcendense. :))
Úgy érzem, ez a két jegy kiegészíti egymást:) Az ikrekkel soha nem volt semmi bajom, habár néha elég döntésképtelen vagyok. Viszont a skorpió és az érzelmek már más tészta...
Jó akkor, ha mind2-ből a legjobb tulajdonságokat hozod ki, akkor ütő párosításokat tudsz magadban felfedezni (pl. éles ész-maximalizmus; kiváló kommunikációs készség - vonzó személyiség stb)
Jézus szíve..:D én "csak" ikrek jegyű vagyok, de azzal sem tudok megbirkózni, hát még a skorpiókkal........ Fogadd őszinte részvétem. :D
Én ikrek vagyok skorpió aszcendenssel, na, az mennyire jelent jót.
Bak skorpió aszcendenssel. Nem tudom ez mennyire jelent jót...
Ha pl egy heti horoszkópot olvasok, akkor az aszcendens jegyemét érdemes megfigyelni?
Mindenképp erős (összetett kérdés) embert választok társamul. Csak azt tudom igazán szeretni és megbecsülni, akit tisztelni tudok.
De az is lehet, hogy Vipera.
Vettük észre. ;))
Nyilas törekvésetit, a skorpió főleg, hogy nő vagy elviszi inkább általad irányított, választott "alkalmazkodásba". Jó társa lehetsz egy célorientált magabiztos embernek, ő meg cserébe meg adhatja neked kiteljesülés lehetőségét.
Azt hiszed sokszor, jól el vagy egyedül, de ez ön ámítás.
A szavaid mindig eszesek, és csípősek kicsit.
Fontos a cél és a megérkezés.
Jó társ vagy, csak tisztelned kell a partnered és az eredményeit.
...
Folytassam?
További ajánlott fórumok: