Aranyos vagy szép..... (beszélgetés)
Nagyon igazad van! :-)
Egyetertek Veled!
Nem mindegy, hogy pár hónapos, vagy pár éves? Egyik is másik is lehet szép, és aranyos is.
Baba: Én szép baba voltam:)) néhány hónapos koromba fotóztak és amerikában képes lapon voltam:)), kaptunk is belőle:))
Ezt írtam az előbb. Hogy pont azokra mondják, hogy aranyos aki nem olyan szép baba. De ez alap, azt hittem mindneki tudja.
Amúgy én is a babákról beszéltem, és szerintem vannak kimondottan csúnya babák, lehet szívtelenség, de én láttam már...
Nekem egyszer egy barátnőm mondta hogy összetalálkozott egy újdonsült anyuka ismerősével.Az anyuka megkérdezte mi a véleménye a kicsiről.Azt válaszolta:aranyos.
Azért mondta ezt mert álítása szerint csúnya volt a baba (van ilyen? :O)de mégis valami kedveset akart mondani.
Nekem mondjuk minden baba gyönyörű...
Az én gyerekem is ki volt rakva fényképésznél egy a kirakatba, meg ovis korába megkérdezték bele egyezek e divat fotózásba, meg aztán modell válogatáson is volt,de különösebben nem érdekel.
Amikor megszületett a látogatáson felhördültek az emberek, hogy milyen szép...
Ha a gyerekemnek van kedve hozzá csinálja, de én nem díjazom az ilyeneket. Nem a szépségétől értékes egy ember....
Szerintem arra a babára mondják páran, hogy aranyos, aki nem kifejezetten szép. A szép meg szép. Szerintem az a legjobb ha a kettő keveredik.
Egyébként nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb. Nem szeretem az ilyen szűlőket. Nekem van egy kislányom, szerintem gyönyörű szép, de láttam már nála sokkal szebb babákat is. De ő az enyém, az én kis egyéniségem, akit a világon a legjobban szeretek, és ettől lesz nekem ő a legkedvesebb. De nem a legszebb!
Van értelme tűnődni rajta?
A szépség szubjetív
Akkor sem értem:)
Engem halálra idegesített az is, hogy azt mondták megszületett a világ legszebb babája (Claudi Schiffer) Lehet nem így kell írni. Még nem is látták az enyémet és sok kisbabát és ennek ellenére azt mondták, hogy a világ legszebb kisbabája. Hát.....
Az enyém azt mondták gyönyörű volt, és most is az felnőttnek, de én nem vagyok egy elfogult anyuka:) Sosem neveztem volna be sehova....
hát én nem szoktam e-mail-eket gyártani, csak azért, hogy mi legyünk az elsők....soha nem is voltunk....
és természetesen nekem is az én lányom a legszebb.....viszont vannak szép kislányok még, azokra szoktam szavazni...és kisfiúk is....nem aranyosak, hanem szépek.
Szerintem is egy képről csak az jön le hogy szép.Ahhoz kell ismerni a Manót hogy tudja az ember aranyos-e?!
Én is sok helyre beírattam már,de a neten nem érdemes,amíg vannak anyukák akik napi 20 új email címet képesek gyártani csak azért hogy a gyerekük a legszebb legyen.Nekem is szép a lányom,és más is mondja,de én nem gyártom az emailokat.Mellesleg mindenkinek a sajátja a legszebb!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Felmondáskor jár az arányosan ki nem vett szabadságokra a pénz?
- Szerintetek arányos büntetést kap a savazò orvos?
- Kismamik! Ket honapos kismama vagyok es aggaszt, hogy mas gyereket egyaltalan nem tartom aranyosnak :/ nalatok ez hogy volt?
- Hónap közepi költözésnél arányos vagy teljes havi bérleti díj fizetendő?
- Melyik internetes oldalakon találhatok olyan aranyos, szép, érdekes dolgokat amikkel egy blogot lehet szépíteni, érdekesebbé tenni?
- Zuglóban keresek újszölötthöz aranyos doktornénit vagy bácsit, aki jó szakember! Tud valaki ajánlani?