Felmondáskor jár az arányosan ki nem vett szabadságokra a pénz? (tudásbázis kérdés)
De valóban hiányoznak hozzászólások. Azok, amiben neked mondják, hogy szállj le a magas lóról. Gondolom, nem akartad, hogy nyoma legyen, így töröltetted.
Nézd át a hozzászólásokat, mert maradt azért ehhez hasonló. Még a végén csorba esik a doktori tudásodban:DDDDD Mert ugye ezen múlik, meg azon, hogy a hoxa népe, mit gondol rólad.
Te töröltetted, mert ha azokat olvashatná más is, akkor nem tudnád verni a nyáladat.;)
Volt olyan is aki megkérdőjelezte, hogy én egyáltalán dolgozok-e, mert nagyon ráérek írogatni. Passinella talán? Vagy mi a neve.
Ahogy Channa is leírta hogy vele fizettetek vissza szabit stbstb.
Tegnap 12 és 15 óra között van egy idő kiesés.
Na mindegy, lóval se ülök le kártyázni.
De. Nekem ugrottak itt többen. Lehet nem voltál itt akkor. Törlésere került egy csomó hsz.
Egy páran megpróbálták már itt rámbizonyítani, hogy hazudok. De nem sikerült, mivel nem látom értelmét, szerintem önbecsapás.
Adtam is jogi segítséget az oldalról, többeknek, ingyen, privát. De leszoktam róla, bár nem élt vele vissza soha senki.
Na mindegy, megszoktam, ez tényleg OFF.
Tényleg? Ez így működik? Bizti? Nocsak, ma is tanultam valamit. Ja, nem.
Különben mondhatnám, hogy szinte imponál nekem, hogy ilyen hamvas tapasztalatlankának nézel, de sajna, már 30+ éve dolgozom, igaz, gyártósorhoz még nem volt szerencsém, így, Hofival szólva, láttam már egy két figurát.
Mindig ki kell fizetni, ha nem adták ki. :)
Vagy pénzben kell megváltani, vagy ki kell adni.
Összességében erre igen a válasz:
"Felmondáskor jár az arányosan ki nem vett szabadságokra a pénz?"
Ezzel tk. megkérdőjelezed azoknak a fórumozóknak a szavahihetőségét akik tapasztalati úton adnak tanácsokat.
De itt most nem is erről szól a téma. Nem a mások bejegyzéseit kell/kéne véleményezni, hanem a fi.-nak válaszolni. Kezdetektől ez lett volna a célja a fórumnak.
Várjál!
Ez most mi?
Én írtam, hogy olyat, hogy ügyeskedő megoldásra gondolsz?
Nagyon összekeversz valakivel!
Kinek a tapasztalatai nem igazak?
Kit vágtak át a palánkon?
Ugye mo9st nem rólam írsz?
A tapasztalatai már ha igaz az nonszensz. Átvágták a palánkon erősen. Miközben nekem írta hogy én biztos ügyeskedős megoldásra gondolok. 🤦♀️
Na hagyjuk is.
Voltak kérdéseim de hát eltűnt 🤷♀️
Ja és tárgyilagosság... ne nevetess
Akkor a fi.-hoz kell/kéne fordulni és feltenni a kérdéseket. Vagy rosszul gondolom?
Szerintem ez lenne a tárgyilagos hozzáállás.
Nem, az enyémet nem.
Ha dr. akartam volna lenni, akkor abba az irányba megyek tovább.
Nincs konkrétum, nincs infó. Így nehéz válaszolni.
Kb ez olyan hogy ha valaki beírja egy fórumba hogy fáj a hasa mitől lehet, de azt se tudjuk az illető nő vagy férfi, hány éves és pontosan mit érez.
Még nem olvastam itt egy magát jogásznak nevező vagy jogot tanult embertől sem választ a fi. kérdésére.
Engem érdekelne a válaszuk.
További ajánlott fórumok:
- Van felmondási idő, illetve mennyi szabadságot fizetnek ki az alábbi esetben?
- Felmondási idő alatt jár a szabadság, ami már a felmondás előtt meg volt beszélve?
- Ki nem vett szabadság után a pénzt a munkáltató vagy a tb utalja?
- Gyed lejárta után kivett szabadság alatt mit fizet utánam a munkáltató?
- Van arra lehetőség, hogy a ki nem vett szabadságokat kifizesse a munkahely?
- Felmondás estén mi lesz a még ki nem vett szabadsággal?