Apró fehér pöttyök a bőrön!!!! :-( (beszélgetős fórum)
Köszi, tervezem, hogy megyek bőrgyógyászhoz, de azért ha valaki mégis kiderített erről valami pontosabbat, akkor légyszi írja meg.
Köszönöm!!
Szia!
Most találtam rátok, megtudtál valamit a bőrgyógyásztól?
Nekem is kb. 4-5 éve jött ki az alsó lábszáramon egy nagyon fehér pötty. Mindig azt hittem, hogy pigmenthiány. Idén pedig kijött még kb. 10 ugyanazon a lábon, és a másikon is lett egy pár, de azon már vannak olyanok is, amik nem annyira fehérek...
Légyszi írj, ha tudsz valamit!!! Köszi!!!!
Okvetlen írd meg, mert aggódom.
Visszataszító sok ember számára, ha valakinek bőrbetegsége van, főleg, ha még ráadásul nő is az illető! :(((
Meleg pötty?
Van ilyen?:-) De ilyesmi is megfordult a fejembe..de inkább fénypötty...pl. most pár napig rossz idő volt,nem érte nap a lábam,szoliba se voltam,nem olyan feltűnőek...bár nem is olyan barna a lábam...de elég csúnya...
Nem gomba? Pl. szoliban lehet szerezni.
Menj el bőrgyógyászhoz!
Pár éve nagyon apró fehér pöttyök(nem foltok!!!!!) jöttek a lábamra.Az utóbbi időbe nagyon elsokasodtak!Nem viszket,szabályos kis pöttyök többnyire a lábszáramon.
Szoliba járok,de sosem utána jönnek ki,hanem jóval utána vagy nap hatására.
Az utóbbi napokban azt vettem észre,hogy a tetoválásomon is megjelentek....
Sajnos nem találok erre semmit...Bőrgyógyászhoz mindenképp indulok,de addig szeretnék többet tudni megnyugvásként,hogy talán nem nagy baj!
Vajon ez visszafordítható és örök?
Barna bőrön nyáron nagyon csúnya....
További ajánlott fórumok:
- Fenéken apró piros pöttyök mitől lehetnek?
- Két és fél éves kisfiam kezén és ujjai között pici apró pöttyök vannak. A gyerekorvos írt fel rá krémet, de nem javul. Sőt már a tenyere is
- Szerintetek miért lesznek apró sárga pöttyök a fehér ruháimon mosás után?
- Apró sárga pöttyök a ruhán
- Melyik csaptelep márka csomagolása világoskék, nagy, fehér pöttyökkel, bennük csaptelep-sziluettekkel?
- Barna pöttyöket találtam a szemem fehér részén. Van valakinek tapasztalata arról, mi minden lehet ez, és, hogy vajon veszélyes-e?