Apadó tej - szoptatás (beszélgetés)
Olyan nincs hogy nem elég jó a tej 😊 Ha teheted zarkózz be 2 -3 napra, bújj össze a piciddel és szoptasd igény szerint. Nekem a védőnő azt mondta ha kevés a tej akkor vizet adjak a szopi mellé, nem üres a pocija, de hamar megéhezik és a sok szopival termelődik a tej.
Létezik tejszaporító fejés, de gyakorlatban nem próbáltam. Elvileg felváltva kell fejni a melleidet 7-7, 5-5, 3-3, 1-1 percig.
Ilyen nincs,hogy nem jó a tej,nem elég zsíros.
A baba igényeihez igazodik a tej,reggel amúgy is vizesebb,este zsírosabb.
3 éves kisfiamnál fejtem,kukában landolt az egész,ő is 15 hónapig szopizott,huga érkezése előtt 1 hónappal hagyta el.
Egyik se vette el a cumisüveget,ill kisfiam eleinte igen,aztán anyós a kis kontár elcseszte...3 hónaposan már nem kérte igy maradt a gőzerős szoptatás.
Most a kislánynál megfogadtam,nem fogok fejni...nagy meló,inkább iszsz baba legyen,és beáll a tej mennyiség.
Működik ís a rendszer.
Bár mostanában csak a jobb cicit veszi el,de még most is rengeteget lóg rajtam....éjszaka is🤗🙏
Cici,cici,cici....ezzel tudod legtermészetesebb módon növelni a mennyiséget.tea lehet meghajtja majd a babát,bár ahogy olvasom nem lenne gond.
Szia
Nekem volt.Sokat tettem cicire,meg ittam tejserkentő teát...még ma is szopizik,19 hónapos:)