Anyukámnak (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Anyukámnak
Koszonom szepen,igazan jol estek a szavaid.
Gratulalok a kisbabatokhoz,kivanom,hogy egeszsegben boldogsagban neveljetek :)
Elnezest,hogy csak most reagaltam,de idaig nem vettem eszre,hogy irt valaki :(
Szia!
Sírtam...akár én is írhattam volna.Én is külföldön élek,és nagyon hiányzik a család.Megszokni nem lehet.Sokan a környezetemben nem értik miért nem érzem itt jól magam,hiszen "megvan mindened"?!Nemrég született meg az én "ELSŐ KIS CSODÁM",így egy kicsit még nehezebb,bár napi szinten beszélünk skype-n a szüleimmel.IMÁDOM!! :)A tesómék ráadásul egy másik országban élnek,ők is nagyon hiányoznak.Köszönöm az írásodat,ajánlani fogom anyukámnak :) Minden szépet és jót kívánok Neked,a JÓ ANYUKÁNAK,és az ő anyukájának is!
Nagyon szép a vers, főleg mert szívből jött :)
Gratulálok a cikkhez. Anyukád biztosan nagyon örült neki :)
Nagyon szépek a gyerekeid :)és aki ilyen verset ír, annak a szívében sok szeretet van, így csak jó anya lehet :)
Sziasztok!
Mindenkinek koszonom a kedves hozzaszolasokat.Elnezest,hogy csak most reagaltam,de sajnos nem volt netem.
Drága Mint, nagyon szépen írsz anyukádról és a kettőtök kapcsolatáról.
Büszke vagyok arra, hogy ilyen két kedves és egymást ennyire szerető embert ismerhettem meg Bennetek.
A gyerekeid, mivel ugyanazokat az értékeket kapják Tőled, ahogy Te anyukádtól és ezt adod tovább, szintén ilyen jó viszony lehet csak közöttetek is hosszú életetek során.
Szia!
Örülök, hogy íg érzel édesanyád iránt. Az hogy szeressen és viszont szeress két ember kell.
Biztos te is jó lánya vagy édesanyádnak és jó anyukája a gyermekeidnek. Kívánom, hogy sokáig tudjátok egymást szeretni!
Szia! Jó volt olvasni a cikked! Örülök, hogy ilyen boldogan és őszintén tudsz írni az anyukáddal való felhőtlen kapcsolatotokról :-)))
Kívánom neked, hogy hozzád is írjanak ilyen szépet a gyermekeid! :-)))
Szia! :)
Tetszett a cikked. Megható, hogy külföldről is ilyen jóban tudtok lenni. Nekem sajnos kb. fél éve megromlott a kapcsolatom anyukámmal, amit rettentően sajnálok! Jóvá tenni nem lehet, és az idő sem gyógyítja egyikőnk sebeit sem... Pedig azt hittem, hogy ez velünk soha nem fog megtörténni... hát, nem így lett :(
Amikor gyerekek vagyunk, sokszor arra gondolunk, hogy szüleink túl szigorúak velünk, nem engednek a barátainknál maradni addig, ameddig mi szeretnénk és úgy gondoljuk sokszor, hogy mindezt csak ellenünk teszik.
Ugrás a teljes írásra: Anyukámnak
További ajánlott fórumok:
- 50 apró ajándékötlet szülinapra anyukámnak! Segítség..
- Segítség! Mi baja lehet anyukámnak?
- Csokitorta receptet kérnék sürgősen! Anyukámnak holnapután lesz a szülinapja. Segítenétek?
- Milyen ajándékot vegyek az 50 éves anyukámnak? Valami emlékezetes ajándéknak?
- Apukám ajándékba kapott ingatlanában anyukámnak van haszonélvezeti joga?
- Mit vegyek az 50. szülinapjára anyukámnak?