Anyukák vagy kismamák, aki szívesen beszélgetnének (beszélgetés)
Hát a fiam 3 hónapos koráig 6-8 órákat aludt éjjel. Azóta max 2-3 órát egyben. De az nagyon max...:( És őt még mindig szokták zavarni a gázok.
Az egy ébredés már nem zavarna. 😅
Én is annyira várom már, hogy végre lássam, halljam a pici szívverését😊 akkor talán egy fokkal nyugodtabb leszek
9 hónapot vártunk egy pozitív tesztre. Picit émelygek, de hatalmas étvágyam van, persze tudom, hogy ez még simán változhat😁
Annyira várom most, hogy repüljön az idő 😊 sajnos 29-nél előbb nem tud fogadni az orvosom.
Én a 6. héten voltam először orvosnál és szuper élmény volt hallani a szívverését, olyan hihetetlen érzés volt hogy ott van🥰 akkor még csak egy kis babszem formában 😊
Már onnantól jött az aggódás hogy minden rendben legyen vele és ez az érzés csak fokozódik hogy megszületik!
Nekem nagyon hányingerem volt ami talán 10-11. hétre megszűnt! Aztán jött a gyomorégés de az is időszakos!
A második trimeszter a legjobb😊akkor én majd kicsattantam és volt még energiám mindenhez!
Hát az alvás nekünk sem az erősségünk😩még a mai napig egyszer biztos felébred! Az elején nálunk is gondok voltak a gázokkal se a harmadik hónap után mintha elvágták volna!
El se tudom hinni hogy van olyan baba aki születése óta jól alszik vagy ha mégis akkor nagyon szerencsés az anyukája 😊
Sziasztok!
Szívesen beszélgetnék, igaz én még csak a 6. hétben járok, várom az első orvosi vizsgálatomat🙂
Örömmel olvasnék babaváró élményeket, milyen volt megélni, mit éreztetek, tapasztaltatok😊
27 éves vagyok, első babánkat várjuk🙂
Sziasztok!
Nekem jövő héten lesz 7 hónapos a kisfiam. Első baba, egy testvért még biztosan szeretnénk neki.:)
3 hónapos kora óta rosszul alszik. Hol a gázokra ébred fel, most éppen a mozgásfejlődés is bezavar, máskor a fogzás... Szóval 10-ből 9x vacak az éjszaka. 😄
Eddig a hozzátáplálás őt sem érdekelte kimondottan, most kezdett el normálisabban enni.
Sziasztok! Én is szívesen csatlakozom😊
Anyuka vagyok, egy 15 hónapos kisfiam van akit Benettnek hívnak!😊 Én 35 éves vagyok és egyenlőre úgy néz ki nem lesz testvére, de persze ez változhat!😊
Nektek milyen nehézségeitek voltak a gyerekkel/gyerekekkel? Gondokok itt alvási, evési vagy éppen vmi fejlődés lemaradási problémára!
Nálunk voltak evési gondok! Nem igazán akarta a hozzátáplálást, meg szenvedtem vele! Persze mindenki mondogatta a számukra jól bevált praktikákat de nekünk semmi nem jött be! Aztán egyszer csak ráérzett az ízére és már eszik!
Meséljetek Ti is!!!😊
Én vagyok.
Anyuka.
De gyanítom, hogy más korosztály lehetünk. :)
Beszélgetni viszont szeretek. :)
További ajánlott fórumok:
- Pécsi kismamák és újdonsült anyukák!
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Egyedülálló, szfvári anyukák/kismamák ide gyertek:)
- Tud valaki valamit a régen már nem kapható maláta sörröl amit anno sportolók és kismamák szivesen fogyasztottak
- Inzulinrezisztenciás, pcos kismamák, vagy már anyukák, ti mennyire vagytok/voltatok rosszul a várandóság alatt?