Anyósom meglátott bennünket szeretkezés közben (beszélgetés)
:-)Miért ne hinném?Ilyen megtörténhet.Nem mindegy beteg-e?Nekem igen,szerintem totál bulis témát indított.Legalábbis szerintem.Ismered személyesen?nem hinném.Ha ismered,ültél vele egy asztalnál,akkor mondj róla véleményt.Addig szerintem ne,mert ő se minősítgetett itt téged,de mást sem,csak indított egy fórum témát.
Sose tudhatod,ki ül a gép előtt a valós életben.Maradjunk ennyiben,hogy ne próbálkozz jellemezni,hanem a fórum témához szólj hozzá.Béke bíró nem vagyok.Viszont vak sem,de neked a megnyilvánulásod meg gyerekes.
Puszi
Azért mert vannak ilyen emberek!Csajok!Mit nézzek?Hogy oltjátok le?Minek?Írt valamit és nem le oltást kért,hanem véleményt,erre meg oltjátok le.
Tény!A pasik későn érnek,ennyi!Nem veszekszek,csak nem értem ezt a nagy gonoszkodást.Mondjuk ahány ember annyi jellem!Hrvoje én szerintem is kell az óvszer,de baba után is lehet házasodni.A csajokon meg nevess egy jót,tény hogy női társaim,ha bele lendülnek tudják osztani keményen a tutit.
Csajok!:-))Ne írjátok le azért,mert lehet hogy ő az a pasi mint a reklámba tudod:Nézd meg a pasidat és nézz meg engem,megint a pasidat és megint engem:-)))Lükék!Joe kitartást én ennyit tudtam tenni érted!
Puszi Ricsajok:-)))))
Azért csináljuk óvszerrel, mert még nem szeretnénk gyereket, csak majd másfél, két év múlva. Először össze szeretnénk, házasodni. Addig viszont az óvszert választottuk, mert a barátnőm nem szeretne tablattát szedni, nekem viszont semmi bajom az óvszerrel.
Ezen a fórumon miért szólnak be állandóan az embernek?
Jesszusom! Ezt a kamu fórumot! Hvorje! Kezelés alatt állsz már? Mert rád férne! Verd ki magadnak és akkor nem kell itt feleslegesen pötyögnöd. Vagy impotens vagy és ezt itt senki nem látja? Ez esetben is fordulj orvoshoz hogy fel tudd dolgozni. Jótanács.
Doris27! Ne veszekedj, hanem nézd meg az interaktivitását ennek a 30!!! éves embernek!
Írja az, aki nem vállalja magát. :) Miért nem tesznek ki fotót a fórumozók magukról- lehetne egy új fórum címe! :)
Mellesleg megnyílvánulásaim nem oltogatások, véleménynek hívják. Lehetne neked is sajátod! ;)
Van egy olyan mondás,hogy mindenki magából indul ki.Most miért írod le?Te milyen fórum témát indítottál már el?Az a gáz ahogyan te és társaid meg nyílvánultok.Tudod mit,te nem gáz vagy,hanem szánalmas,hogy követed és mész utána oltogatni.Nah az a ciki,nem az amit ő fórumozik.Írjam azt,hogy ő legalább éli a világát,neked vajon van kivel élni?
Nézz magadba!Fórumozók gyöngye!
Hát épp szakadok meg a röhögéstől :D
Nem is tudom, mikor olvastam utoljára ilyen vicces topicot :D Bearanyoztátok a napomat =)
Hazudsz Hrvoje! Kamu topikot indítottál. Az egész interaktivításod a szexről szól.
Pfuj! Szégyelld magad! :)
Szerintem az óvszernek a csomagolását láthatta meg,mert ha lovagló pózban csináltátok akkor nem lóg ki annyi hogy látta volna hogy védekeztetek.
Az anyósjelölttel csak akkor lesz gondod ha mégsem veszed el a lányát,akkor megszabadíthat a férfiasságodtól.
Ez az h h kibírtad, hogy nem mondtad el a barátnődnek?
Amúgy nekem volt már csak nem anyósjelölttel, hanem bnővel...