Anyós probléma, amikor már semmi nem jó, amit csinálsz (beszélgetés)
Sziasztok !
Csak olvasgatom a hozzászólásokat , hátha találok valami okosat az én " drága " anyósommal kapcsolatba, és ekkor olvasom ezt a tuti receptet :D!!!!
Ettől jobbat kitalálni sem tudnék :)
KÖszike !!
Nem látom tragikusnak a helyzetet. Csak elmondja a véleményét. Hadd mondja! Egy anyósnak ez a "dolga", a miénk meg az hogy elengedjük a fülünk mellett.
Később majd fog magában is beszélni.
Ezert orulok, hogy az anyosom masik foldreszen van!
A 10 kg- al mi a baja? Es mi koze hozza?
En 29 hetes vagyok, eddig 6 kg ot hiztam, es nem kell dietaznom.
Enissa
Szószerint úgy van ahogy mondod, itt napi szinten van háziorvos délelőttönként, van posta, gyógyszertár igaz, hogy csak 2órát van nyitva ált. iskola 4 osztályig és ez csak egy falu. Ott meg annyi az az előny hogy óránként van busz Fehérvár vagy Mór fele de azzal meg annnyit érek, hogy semmit,mert ha meg beteg lennék és nem keddre vagy péntekre esne,akkor mehetek egy másik faluba, ahova még rosszabb eljutni.
Rittyents egy nagyon finom többfogásos ételt, és hívd meg a falu legpletykásabb emberét, azonnal elterjed a főzeléken kívül mást is tudsz főzni. :D Jó ez tréfa, de mi a manót érdekel, hogy most mit gondolnak Rólad? Aki ismer nyilván tudja mire vagy képes, aki meg nem, hát magasan tenni kell az ilyen emberekre, ha ennyi telik csak tőlük, hogy máson köszörüljék a nyelvüket. Mindenkinek nem fogsz tudni megfelelni, ami ellen meg nem tehetsz, ne is foglalkozz vele, mert csak magadat bosszantod.
Anyósodnak magyarázd el, ha nem éri fel a szellemi színvonala, hogy a baba és Te is veszélyben lehettek, akkor ezzel sem tehetsz semmit.
Költözni meg én oda költöznék, ahol gyerekemnek, családomnak jobb, ahol jobb az orvosi ellátás, vagy közelebb van, ahol jobb az óvodai, iskolai oktatás. Ti egy új család vagytok ezt kell figyelembe venni, nem azt a szülők mit szeretnének.
Gondolj bele hányan külföldön keresik a boldogulást, több ezer, tízezer km távolságra.
Amikor volt az az eset,hogy valótlant állított a hátam mögött( hogy csak főzeléket tudok főzni) kiderült a dolog,akkor se történt semmi.....
Amikor a nagymamájánál laktunk pár hónapot költözés előtt, akkor se csinált semmit a párom, de azóta már a nagyi is rengeteget változott, ahogy észrevettem. Sajnos nem csak én panaszkodok rá, hanem az anyukája, akinál laktunk, és az ő anyósa is.
Talán ha a párod beszélgetne el vele ezekről a dolgokról, az segítene.
Mégiscsak az ő anyukája.
Ha meg az se használ, hát úgysem találkoztok sokszor.
Igen, sajnos vannak kiállhatatlanok is. Nem is értem, nekik mi a jó abban, ha segítség helyett piszkálják a másikat.
Egyébként valóban jobb külön lakni - egy öregebb embernek már vannak rigolyái, nehezebben alkalmazkodik, stb.
Kár, hogy ilyen az anyósod.
Nem kell vele sűrűn találkozni.
Csak olyat mondj el neki, amit nem baj, ha a fél falu is tud...
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
Csak ő problémázik ezen a dolgon,bárki aki megkérdezte, hogy miért van, hogy nem "szedem" magamra a dolgokat, felfogta,hogy ez van, ezért érdekes számomra dolog. Nem az a baj, hogy elmondja a véleményét, meghallgatom, max egyik fülön be másikon ki, ha épp homlok egyenes valamit másként csinálunk már durcázik.Sajnos arra is volt példa, hogy vmit elmondtam, és már a hátam mögött mindenkivel kibeszél, pletykál,és volt olyan is, hogy baromságot állított a hátam mögött pl: csak főzeléket tudok főzni. (akkor fogytam le elég durván 1hónap alatt egyéb szoc.problémák miatt).
Szóval igazat adok mindenkinek,tényleg nem arról van szó, hogy nem beszélnék vele csak sajnos hiába beszélnék vele,illetve beszélném meg a fenti problémák miatt már veszettnek érzem.
További ajánlott fórumok:
- A 2 éves kislányom még csak nagyon kevés szót használ. Normális ez? (A hallásával nincs semmi probléma.)
- Anyós probléma a terhesség alatt
- Anyós probléma
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Létezhet hogy valakinek semmi szervi problémája nincs, mégse bírja inni a kávét?
- Samsung S5230-as telefon nem reagál semmire. Mi történhetett a képernyőjével? Volt már valakinek hasonló problémája?