Anyámék nem engednek bulizni, össze is vesztem velük, a barátom most szakított velem. Nekem semmi nem jön össze! (beszélgetős fórum)
húú, emnnyit tudnék mesélni.. : ))
Mindenesetre a pasidról annyit, hogy veled kellene foglalkozni, nem a szüleiddel. ha tényleg érdekelnéd, akkor törné magát, hogy bevágódjon az ősöknél, még ha nem is őszinte a dolog, csak a békesség kedvéért.
Az, meg hogy 19 évesen nem engednek bulizn..gáz! Hova féltenek már? Aki ennyi idős korára nem tud magára vigyázni!? Akkor a sját nevelésükben sem bíznak. Gondolom haverokkal vagy. ha meg az éjjeli hazaúttól féltenek, akkor van taxi. Bár értem el is jöttek az éjszaka közepén, ha kértem, és nem volt ciki, inkább örültek a többiek is, hogy nem kell hazacsoszogniuk.
sexelni meg drogozni a nap közepén is lehet, ha meg ettől féltenek, akkor naivak..
" már az öngyi határán vagyok! "
az iwiw-en keringett egy kis szösszenet arról, hogy mi lesz, ha a világot elárasztja a cukiság. Erre azt hiszem ők sem gondoltak....
Volt egy barátnőm, akit a szülei nagyon sokáig nem engedtek el sehova, ezért ő rendszeresen kimászott az ablakon... egymás után falta a pasikat, mert persze tőlük is tiltották. Egy részről a szülőket is hibásnak tartom, h ennyire szigorúan fogták, mert egy gyerek annál is inkább menni fog és az ellentétét fogja csinálni mindennek, amit mondtak neki, amitől tiltották és elkezd hazudozni, h a barátnőjénél alszik stb... Bár nekem még nincs gyerekem, nem tudom milyen érzés az a féltés, amit egy szülő érezhet,de meg kéne találni azt az arany középutat, ami mindenkinek jó.
Engem elengedtek már elég korán (a helyi falusi discóba, ahol kb 20an voltak :)) és mindig mehettem, ha betartottam a szabályokat. Éjfélre itthon vagy, ne cigizz, ne igyál (akkoriban a drogozás még nem volt annyira felkapott, főleg faluhelyen..) utóbbi kettő (cigi, pia) persze nem úgy volt, de MINDIG időre hazamentem, majd elkezdték belátni, h nem csinálok rosszaságokat és megbízhatnak bennem, uh mindig kicsit tovább engedtek. Anyukám egyszer nem akart elengedni, én meg kiakadtam persze, aztán fél óra múlva meggondolta magát, mert eszébe jutott, h amikor ő volt fiatal neki milyen rosszul esett, ha nem engedték el.
És ahogy már többen is írák, beszélgess velük.
Öngyilkos ne legyél (főleg egy fiú miatt, van belőlük rengeteg, annyit fogyaszthatsz még amennyit csak megkívánsz ;) ) annyira gyáva módja a menekülésnek, ennyi erővel bedughatnád a fejed a homokba is. Csak gondolj bele mennyi fájdalmat okoznál ezzel a szüleidnek, akik féltenek és szeretnek, a barátaidnak, az osztálytársaidnak, nagyiknak stb. szerintem nem ezt akarnád.
Sok sikert és fel a fejjel. :D:D;)
Túl szép lány vagy ahhoz,hogy "öngyi" legyél...és én nem vagyok leszbi :)
Nekem is ilyen volt ez a kor,mert én harmadikként születtem és végre élve...ezért nagyon féltettek.
Lázadtam és érettségi után inkább férjhez mentem az volt életem legrosszabb döntése.
Két év múlva javítottam a hibát,elváltam és azóta enyhe mese az életem.
Csak a gyerek hiányzik,de az nagyon...
Látod,csak körül kell nézni sokkal nagyobb bajok is vannak néha,ami miatt nem akarunk tovább élni.
Döbbenten olvastam a nyitó sorokat.
Összeveszni a szülőkkel, mert nem engednek a buliba? Okuk lehet rá.
Barátod elhagyott: nem is szeretett akkor igazán.
Öngyilkosság: hatalmas hülyeség!
Szia! :) Én is 19 éves vagyok és egyke. A szüleim nagyok sokáig nem engedtek sehova, csak ha pontosan tudták hova megyek, kivel, mikor, értem jöttek adott időre, és anya felhívott mindig, hogy minden rendben van-e.
Persze ma már más a helyzet, de most már nem is vágyok egetrengető bulikba, inkább csak csendes-beülős-beszélgetős dolgok izgatnak. Ha ma lenne kedvem kiruccanni, elmondanám neki, hogy hova megyek és kivel. Megmondanám neki, hogy jöjjön-e értem valamikor, vagy majd hazajövök hajnalban egy busszal. És természetesen ilyen esetekben hasznos a mai technológia, ha nagyon aggódik, felhív, hogy mizujs. Szerintem próbáld ezt a taktikát beadagolni anyukádéknak. És ne háborogj, ne lázadj. Azzal csak nagyon kivételes esetekben lehet elérni bármit. Legjobb ha nyugodtan megbeszélitek, hogy mi lesz, hogy lesz, hogy szeretnéd. Mindennek a kulcsa a KOMMUNIKÁCIÓ!!!
Az természetes, hogy féltenek a betegségektől, drogoktól. De ha annyira ki akarod próbálni, akkor úgyis ki fogod, nem feltétlenül bulik keretében.
Hát a szakítás része... Öngyi (:DDDDDDDDDDDDD) ne legyél. Senki nem érdemli meg. Nem csak egy fiúk, hanem SENKI a világon :) Egyszer én is majdnem vonat elé ugrottam egy srác miatt, ma már nevetek azon, hogy mekkora hülye voltam, hogy egyáltalán gondoltam is rá... ;)
A szakítás miatti fájdalmadat tombolt ki, ne hagyd magadban, ha sírni kell akkor sírni kell...
Amint megtalálod magad egyből kinyílik majd megint számodra a világ és jön az újabb szerelem...
Hidd el!!
Most nem azért,de ha az influenzától féltenek,most tényleg van miért...4 napja vagyok,nem szeretném részletezni,talán egy szó:BORZALMAS!!!39 fokos láz 2 napig,iszonyatos köhögés...egyébként akár hiszed,akár nem,pont mikor azt mondtam,hogy nem kell pasi,hagyjanak békén,mert csalódtam,pár napra rá "megjelent" a mostmár vőlegényem:)
Másrészt ha megnézed,hány szülő nélküli,akkor rájössz,hogy szerencsés vagy,hogy Téged óvni szeretnének szüleid(akik gondolom azért teszik ezt,mert fontos vagy nekik,szeretnek)!!!Próbáld Te is kicsit megérteni az ő helyzetüket,ne bírálni,hanem felnőtt nőként leülni, végighallgatni az ő érveiket is,és okosan érvelve elmondani,hogy bízhatnak benned!Beszélgetés legyen,ne veszekedés!!És amint a beszélgetés mindkét félen múlik,"engedj" Te is kicsit,és ha látod,hogy veszekedés kezdődne,akkor marajd nyugodt,és nyugtasd meg a szüleidet is,úgy több eredményt elérsz,mintha te is és ők is egymást túllicitálva próbálnátok "kioktatni" a másikat!Hajrá!!!
Én is egyke vagyok, és a férjem is, tehát nem ezen múlik...
Egyébként korábban elengedtek, csak most nem? Mert gondolom 19 évesen nem most mennél el először.
Szia!
Engem is nagyon fogtak a szüleim. Most így utólag mégis csak jó volt. Sokszor nem véletlen, ha vhova nem mehetsz el. Egyszerűen nem kell ott lenned. Meghalni pedig nem érdemes! Mert így sosem ismernéd meg életed nagy szerelmét!
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Egy jó barátnőm pasija egy társaságban mindenkinek azt mondta, hogy már szakítottak... a lány erről nem tud...
- Téged meddig engednek el bulizni?