Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Anyák fóruma (beszélgetés)
Ahha szóval rájöttem hogy ti mind eltüntetek innen a kulubba, akkor megyek én is!
Zolikám meg tegnap volt 15 hós:-)
Gyere Te is az Anyák klubjába! :) Ott vagyunk mind innen, meg egyre többen! :) Ott folytatjuk, amit itt elkezdtünk!
Várunk! Puszi
ennyire szörnyű a helyzet?? :-) gyere te is a klubba.. :-)
gyere te is az Anyák klubjába, ott vagyunk mindannyian.. :-) sőt még többen.. :-)
Kidobott a net, nem tudtam visszajönni, aztán elmentem aludni. De ahogy olvasom itt már nem is lesztek?
Persze,has és mell plasztika.
Én is lemaradtam sajna...csináltam egy klubot: Anyák klubja. (új funkció)
Ott folytatjuk, ha innen mind átmentünk. LBK, körömvirág, babianyu már ott vannak.
Gyere Te is!!!!!!!!
SZia Betty!
Én kimaradtam az elmúlt napokból. Most akkor mi van? Megszűntök fórumozni?
Szóval csajok...körömvirággal meg hánytuk-vetettük a dolgot...innentől az Anyák klubjában folytatjuk az eszmecserét...(legalább lesz időm visszaolvasni, mit írtatok az elmúlt 2 napban!:))
Na, gyertek oda, ott várunk! Puszi
Cső! :D
Én meg megcsináltam az Anyák klubját! :)
Megyünk tanyaklubba is! :D
sziasztok :)
csináltam egy klubot tanyaklub néven, ha van kedvetek gyertek oda :))
ma? leszek :DDD neked is jó éjt :DDD
:-D elég nehéz rémeket álmodni alvás nélkül.. :-) bízom benne,hogy ma már álmodhatok.. :-)
hát igen ezért gondolkodom én is a titkoson.. :-)
csak nehogy rémálmaid legyenek :D
szeretem tudni kik olvasnak :)
lehet én is titkosban folytatom.. :-)még reggelig megálmodom.. :-)
nagyon beindultál napló ügyileg.. :-D
jelentkeztem hozzád olvasónak.. :-)
van titkos naplóóóó :)))
végre ! :D
További ajánlott fórumok: