Anyajegy vizsgálat hol a legalapolsabb? Van benne valami kellemetlen? (beszélgetés)
Szerintem valamelyik maszeknál. Nagyítóval megnézik a pöttyeidet.
Egyébként, mivel te tudod legjobban, hogy hol vannak anyajegyeid, te is szólhatsz, hogy hol vannak még rajtad esetleg olyanok, ami nem rögtön látszik.
Nem fizetős volt.
De basszuskulcs, azért ennél egyik kicsit többet vártam volna.
Én kétszer voltam a "Kékgolyóban" egy fura anyajegyemmel (a házidoki küldött el)
Igazán nagyon alaposak voltak.
Még menet közben voltam a doki felé félig letolt gatyóval, mikor már 2 méterről megállapította, hogy minden oké.
Ugyan ez a koreográfia játszódott le a második alkalommal is, mikor azért mentem, hogy szerintem megváltozott egy picikét az anyajegyem.
Hiába, aki profi az profi:/
*
természetesen BŐRgyógyászt akartam írni
Igazán alapos nőgyógyász bizony a genitáliákat is megnézi!
A legjobb, ha fényképeket is készít az anyajegyekről, hogy később a változásuk, számuk, nagyságuk nyomon követhető legyen.
Bőrgyógyászhoz kell menni, és megnézi az összes anyajegyed. Annyira kell levetkőzni, hogy tudja megnézni az összeset. Nekem mivel a felsőtestemen vannak, melltartóra kellett vetköznöm. Ha neked a fenekeden van, akkor azt kell megmutatni.
Amikor nekem eltávolított két anyajegyemet, egy 9 éves kislányt műtött előttem. Neki a hüvelybementén volt egy nagy anyajegy, amit le kellett venni. Értelemszerűen alulról teljesen le kellett vetkőznie. (Az édesanyja mesélte, nem előttem műtötte.)
A vizsgálat egyáltalán nem fáj, hiszen csak nagyítóval menézi őket. A műtét nekem nem volt kellemes, mert nem zsibbadtam el teljesen, de kibírható. Inkább egy kis vágás, mint bőrrák.
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy vizsgálatkor 100%-osan biztosat mutat a dermatoszkóp?
- Aki már volt endoszkopós vizsgálaton tapasztalt a vizsgálat után bármi kellemetlenséget?
- ENG vizsgálat. Akinek csinálták, mennyire kellemetlen?
- Az anyajegyvizsgálat kb. mennyibe kerül magánrendelésen Szegeden?
- Orron felvezető csöves, gyomor feltöltéses vizsgálatom lesz. (enterográfia) Ez még mindig ugyanolyan kellemetlen?
- XVII. kerületben kihez vigyem a gyereket bőrgyógyászati vizsgálat után anyajegy kimetszésre?