Anyagi veszteség feldolgozása... (beszélgetés)
...pl. egy testrészed elvesztése nagy veszteség.
...a pénz csak eszköz. Lehet oka van annak, hogy így alakult. Talán nem te birtokoltad a pénzed, hanem a pénz birtokolt téged.
"Ha tudni szeretnéd az ember valódi jellemét, akkor figyeld meg, hogyan viselkedik, mikor elveszíti a pénzét." Önismeretnek talán jó lesz...
Számomra a veszteség azt jelenti, hogy a meglevő pénzemből vagy tárgyakból lett kevesebb, bármi is az oka. ( Elvesztettem vagy ellopták,stb.)
Ha valamilyen vásárlás nem sikerült, ott csak nyereség nincs, de nem vesztettem az eddigiekből.
Hidd el, majd lesz másik ingatlan, amivel sokkal jobban jársz ! :)
Milyen veszteségről beszélsz?
A történetben nem látok ilyet.
De az sem mindegy, mi célból vetted volna meg? Mert ha saját lakásnak, és még kellene rá költeni, hogy valóban élhető legyen, akkor ez egy olyan spirál lenne, hogy még azt a pénzt is elnyelné, ami jelenleg nincs is meg.
Ha pedig csak azért, hogy változatlan állapot haszonnal add tovább, ki tudja, a mai világban mennyi ideig állna benne a pénzed, és mennyi hasznod hozna.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!!
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?