Anyagi függetlenség elérése (beszélgetés)
Mit kapok, ha kitalálom pontosan hány ember fogja ezt végigolvasni? :D :D :D
NULLA!
Én regisztráltam.Nem értem egyes embereket,azt sem tudják miről van szó,csak találgatnak és mindenről a rosszat feltételezik.
Igen,vannak még emberek,akik segíteni szeretnének más embernek.Az,hogy ezért fizetni kell..miért adná ingyen?
3hónapja vagyok tag,cseppet sem bántam meg,sőt.Egyre jobban érdekel a dolog.Nagyon sok ember regisztált,rengetegen vannak,mindenféle korosztályból.
Nagyon jó az oldal és az,amit a befizetett pénzért cserébe kapok,megéri az árát.
Szia!
Én még egyetemista koromban találkoztam vele, szemem láttára váltak értelmes emberek, családok az áldozatává. Eleinte nekem is tetszett, vonzó volt, hogy elhitették, a mai rohanó világban valódi odafigyelést, emberi kapcsolatokat ígértek. Végül ami miatt engem nem szippantott be: az hogy nem volt elég pénzem a szcinetológus tanfolyamokra és az egyetemre is. Az egyetemet választottam :)
Rengeteg olvasniavlót találsz a témáról itt:
akkor neked már meg lenne az anyagi függetlenséged :)
meg nekem is, mert én is ezt mondtam :)
Hát erre lusta voltam tegnap éjjel, de annyira ez jött le elsőre belőle. Aztán azért mondtam, hogy amíg nem kell fizetni miért ne, mert addig nincs veszteség.
Mondjuk ha befolyásolható az illető, még be is szippanthatja a dolog, de akkor meg megérdemli.
Szia!Ha az 1ev.hu -ról van szó, tartsátok magatokat távol tőle!!!!
Szcientológusok újabb ötlete arra, hogyan palizzák be a naív embereket :(
Bővebben pl. maga Müller Péter ír róla:
Megnézetem. Megcsináltam a tesztet, de én el nem küldöm az adataimat,és ez kell hozzá.
Sztem, amíg nem kell fizetni, ártani nem hinném, hogy árt. Mihelyst egy fillért is kell,ott kell hagyni.
ha elküldöd a honlap címét priviben, megmondom neked.
De ziher, hogy vagy mlm (bár valszet nincs termék benne, és akkor nem is az), vagy valami scientológiai baromság, vagy szimplán pilótajáték mlm-nek álcázva.
szóval így látatlanban is átverés. Mennyit kell perkálni?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Hogyan ismerkednél, ha 35 feletti független nő lennél?
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Időjárástól, évszaktól függetlenül, imádok szoknyát hordani.
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!