Antibiotikum szedését fel lehet függeszteni idő előtt? (tudásbázis)
Kitartas! :)
Azert kerdezd meg az orvosodat, hatha tud valamit javasolni!
Én úgy hallottam,hogy a gyógyszerre nem szabad tejet inni.
Tudtok erről valamit?
Én is antibiotikumot szedek harmadik napja,nekem eddig semmi probléma.
antibiotikum helyett (mellett) próbáld ki a grapefruit mag kivonat cseppeket, ugyanolyan hatása van, mint az antibiotikumnak (csak mellékhatása nincs).
vagy ezüstkolloidot.
elvileg nem szabadna, mert így hozzászokhat a szervezeted, és legközelebb nem lesz hatásos.
viszont ha a gyomrodat nagyon kikészítette, az orvos lehet mégis azt fogja mondani, inkább hagyd abba. (majd ő mérlegel melyik a kisebbik rossz, nyilván figyelembe véve, hogy mi volt az eredeti betegséged amire adta a gyógyszert)
szóval mindenképp kérdezd meg a dokit, ha más nem, hívd fel telefonon.
Antibiotikum szedését fel lehet függeszteni idő előtt?
Még 3 napig kellene szedni, de a gyomromat kikészítette teljesen. Hallottam olyat, hogy nem szabad felfüggeszteni, végig be kell szedni mindet!? Ha igen, miért? Mi lesz, ha mégis abbahagyom a szedését?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni az antibiotikumkezelés során jelentkező hasmenés esetén?
- E. coli baktériumot találtak a vizeletemben. Antibiotikumtól félek, dokival csak holnap tudok beszélni. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Tüszős mandulagyulladást mivel lehet kezelni az antibiotikumokon kívül?
- Abban az esetben, ha nem tartom be az ágynyugalmat, de az antibiotikumot szedem, lehet szövődménye a mandulagyulladásnak?
- Milyen negatív következményei lehetnek ha idő előtt abbahagyom az antibiotikumot?
- Azi sandoz antibiotikumnak lehetnek mellékhatásai?