Antibiotikum okozhatott kevesebb menstruációt? (tudásbázis)
márc. 20. 14:32
Illetve, amit írtak előttem, hogy a ph-t felborítja, ezáltal fogékonyabb leszel a fertőzésekre.
8. Csillagszem38 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 14:31
Előbbi vérzést nem okozhat, viszont mivel legyengítette az a baci a szervezetet, amire szedted, így elkaphattál fertőzést igen, de nem az antibiotikumtól. ;)
7. Ágio8405 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 13:20
Nekem pl az mindig elmulasztotta (mindig napra pontosan 1 héttel mensi előtt jött elő a gombás fertőzés egy időben).
6. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 13:19
Az antibiotikum nagyon megtudja borítani a hüvelyflórát éppúgy ahogy a bélflórát is. 2 hét durva löket a szervezetnek. Akinek hajlama van rá annak előjön a gombás fertőzés vagy egyéb gond antibiotikumra. Menj el nőgyógyászhoz ha még nem voltál, ő majd ajánlj ph visszaállító kúpot, krémet.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Alinka01)
márc. 20. 13:10
Köszi. Kellemetlen, hogy épp menzesz alatt jött elő. :(
4. alinka01 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 13:08
"Az antibiotikumok nem válogatnak: a hüvelynek a fertőzésekkel szembeni védelmét biztosító bacilusait is elpusztítják."
Lásd:
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Ágio8405)
márc. 20. 12:45
Köszi. Okozhat két hét után hüvelygyulladást az antibiotikum? Mert sajnos az is lett tőle.
2. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 12:43
Előfordulhat hogy bezavart. De azért csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért ha van esély terhessegre, de valószínűleg csak a gyógyszer okozta.
márc. 20. 11:27
Két hete antibiotikumot szedtem 4 napig. 27. napra megjött vasárnap este, de már tegnap, szerdán déltől alig van valami. 5-6 napig szokott meglenni. Okozhatta ez?
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?
- Az első menstruáció "tragédiája"...
- Te hogy viseled a menstruációs napokat?