Annyit panaszkodtak a nők, hogy nem háziasak a férfiak, nem... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem hiszem, hogy esetleg ezért nem házasodsz meg. Inkább nézz még mélyen magadba, mert ez eléggé fős állítás és ezt te se hiszed el, hogy mi nők ezt elhisszük neked!
Különben meg ki tudja vajon ki is akarna hozzád menni..🤭
"...kötelességek és elvárások nélkül"
Ez nem igaz azokra házasságokra, ahol azért van "szükség" a nőre, hogy főzzön meg takarítson.
Nálam teljes munkamegosztás van.
Én kezelem a távirányítót és magam nyitom ki a söreimet...
A többi meg a zasszony dolga...-)))
Akinek főzésre kell asszony, ne feleséget keressen, hanem szakácsnőt.
A háztartás nem a nők privilégiuma!Ha két ember együtt él, együtt lakik, együtt eszik, akkor mindenki vegye ki a részét a dolgok működtetéséből. persze, attól még mindenki csinálhatja azt belőle, amiben ügyesebb vagy amit ő szívesebben csinál-a lényeg, hogy ne az egyik fél szakadjon bele.Igen, nálunk is én főzök, én mosogatok, de pl porszívóznom, mosógépet indítanom sosem kell.A bevásárláson megosztozunk, a teregetést is közösen csináljuk, vasalni is mindketten szoktunk.
Persze...
Hiába tudna főzni a férjem, nélkülem akkor sem lenne el.
További ajánlott fórumok:
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?
- Mert panaszkodni jó.. (?)
- Nem megy a fogyókúra, panaszkodjunk ide...
- A kolléganőm panaszkodik...
- 2éves kisfiam arra panaszkodik, hogy fáj a lába.Volt már valakinek hasonló, mitől lehet?
- Kisfiam orrfújáskor fülfájásra panaszkodik. Semmi láz, alapon nem fáj neki, minimálisan folyik vizesen az orra. Van valami tanácsotok?