Annyira üresnek érzem magam, egész nap sírnék, semmi... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
"...közben én azt sem tudom már, hogy érjem el, hogy megszeressen."
Sehogy se tudod elérni, ha közben nem szeret. Ki akarod erőszakolni?
Inkább ezt akartam írni.
"O azt gondolja rólam, hogy barátként tekintek rá, közben én azt sem tudom már, hogy érjem el, hogy megszeressen."
Bocs, de ezen nevetek. Te nem kommunikálsz felé semmit, ő meg nem fog csak úgy megszeretni téged, ha így tenne észrevennéd.
Tehát csak szexre lennél jó neki, de amúgy párja van és emiatt a lelkiismeretesebb ember úgy dönt hogy házi nyúlra nem lő.
Egy férfi amúgy is lép, ha szándékai vannak egy nő felé.
Ha nem komoly, akkor csak eljátszadozna vele, semmi több.
Ebből már igazán leszűrhetnéd.
Sajnos ezek szerint nem vagy elég fontos neki. Egy dolgot tehetsz az érdekedben. Lépők tovább, felejtsd el, majd jön aki viszint szeret és megérdemel.
Ez a férfi nem. Szégyellje magát hogy ilyeneket mondd neked. Még direkt a lelkedbe gázol. Jobbat érdemelsz. Ez ilyen érzéketlen bunkó miatt le maradsz, kimarad az sok szép és jó dologból.
Köszönöm!
Eddig mindent vele beszéltem meg, mondhatom, hogy ő volt a pszichológusom. Mindenen átsegített,mindent megbeszéltünk. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Ezt nem tudom feldolgozni.
Én is tanultam pszichológiát, nagyon jól tudom, mi zajlik bennem. De nem vagyok pszichológus, és tudom, segítség nélkül nem fog menni.
Nagyon sajnálom. :(
A pszichológus nem szégyen és a pszichiáter sem. Azért vannak, hogy segítsenek.
Igen, nálam is volt nagyon nyomós ok, ami miatt minden életkedvem elment.
De mindegy, hogy van-e ok vagy nincs, van az a pont, ahol segítségre van szükség.
További ajánlott fórumok:
- Nem annyira külön Karám
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Valóban annyira számít a méret?
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Annyira unalmas a párom, hogy úgy érzem már nem is élek mellette. Normális ez?
- Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?