Annyira szeretem, amikor a páromat kiöltözve látom. Imádom,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egy kialakult stílus , minőségi ruhákkal valóban vonzó.Kell ,hogy önazonos legyen.
Elképzeltem a férjem a most divatos letolt gatyókban ...
:)
Mi most elvonultunk a világ szeme elől.
Sok lehetőség nincs kiöltözésre,de szeretem azt is ,ha favágó stílusban leledzik itthon 😊Illik is hozzá .(Nagy benga pasi hosszú hajjal ,szakállal.Imàdom!)
Ezt teljesen megértem, a hosszú haj még dob is az összhatáson. :)
A férjemnek "csak" körszakálla van, de így is szexis benne. 🙂
Nagyon ritka alkalmakkor vesz öltönyt a férjem.
Remekül áll rajta.
Van egy kis pikáns beütése az öltöny + hosszú haj / szakáll kombónak 😊
Ahogy elnézem, sokan szeretjük a párunkat kiöltözve látni. 😉
A férjem munkájából kifolyólag viszonylag sokat van kiöltözve. Amúgy neki ami nagyon jól áll (szerintem), az a piké póló. Nálam az mindent visz. 😊 ❤️
Vasalni én is szeretek. Már. Ezeknek a fehér ingeknek a nyaka fekete. Teljes arzenál fehérîtőm van. Nem jönnek ki sima mosással. 🙂
Zakót gépben mosom, lehet. Szépen megtartja a formáját, jó minőségű. A többivel ellentétben.
Igen, egyetértek Veled. Erre írtam, hogy el múlik a varázs egy idő után...
Férjem sem vesz mindennap öltönyt, csak, ha olyan helyre kell mennünk. Az meg viszonylag ritkán fordul elő!
Szerintem ez csak akkor van így, ha ritkán "nyalják ki" magukat.
Férjem hál Istennek nagyon ritkán húz inget, így tényleg azt látom, hogy jól néz ki, nem azt, hogy basszus de utálok vasalni.
De ez minden férfire igaz, "nagyjaim" se minden nap öltönyösek, de ha puccba kell magukat vágni akkor jó rájuk nézni, főleg ha egyenöltönyt szabatnak, egyébként teljesen közömbösek, sőt.
Kikötözve, és kiöltözve?
Csak, hogy variáljuk kicsit. 😂
Én is úgy olvastam 😂
Felmerés: ki szereti látni a párját kikötözve?😉
Az exem katonatiszt. Mikor nem kellett már egyenruhába bejárni a munkahelyre öltönyt és ingeket viselt.
Szobányi volt a gardróbja.:)
Az öltönyök tisztíttatásáról ő gondoskodott, az ingek maradtak rám. Mivel szeretek (és tudok is szépen vasalni) nem jelentett gondot.
Szerettem elegánsnak, csinosnak látni.
Mi a múlt hónapban voltunk hivatalosak egy esküvőre. Előtte persze elmentünk inget nézni.
Kapott egy gyönyörű, hófehér, mandzsettás inget.
Háát, az én Drágám nem tudom, mit csinált, de hazaérve látom, hogy az eleje tiszta pörköltszaft, tejszínhab, meg vörösbor.
Gondolhatjátok, mit éreztem! 😮😮
Persze, ezt teljesen megértem. Olyankor megkopik a "varázsa"...
Szerencsére, a férjem nem minden nap viseli, így számomra szexis a látvány. :)
További ajánlott fórumok:
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- A páromat nagyon szeretem, viszont a fiát nagyon nem, Ti mit tennétek?
- Annyira szeretem az őszt. A jó levegőt, hűvös reggeleket,...
- Normális, hogy a testvéremet jobban szeretem, mint a páromat?
- Annyira szeretem a matrózblúzomat, hogy legszívesebben...
- Annyira szeretem és annyira fáj!