Ánizsos csirkeleves gombával recept
Az Ánizsos csirkeleves gombával hozzávalói:csirkemell
csiperkegomba
tejszín
üvegtészta
só, tbors, fokhagyma, csillagánizs, szerecsendió, friss gyömbér
vaj
Az Ánizsos csirkeleves gombával elkészítési módja:
A csirkemellet apró kockára vágjuk, vajon a fűszerekkel együtt megpirítjuk. A gombát hozzáadjuk, összepároljuk, sűrű főzőtejszínnel és vízzel vagy hús alaplével felengedjük. Az üvegtésztát belefőzzük.
Nekem előző napi, liszt nélküli tejszínes gombamártásom volt, azt raktam a párolt csirkéhez.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2015. febr. 5. 12:49
Az Ánizsos csirkeleves gombával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.