Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Ánizsos csirkeleves gombával recept

Ánizsos csirkeleves gombával recept

Az Ánizsos csirkeleves gombával hozzávalói:
csirkemell
csiperkegomba
tejszín
üvegtészta
só, tbors, fokhagyma, csillagánizs, szerecsendió, friss gyömbér
vaj


Az Ánizsos csirkeleves gombával elkészítési módja:
A csirkemellet apró kockára vágjuk, vajon a fűszerekkel együtt megpirítjuk. A gombát hozzáadjuk, összepároljuk, sűrű főzőtejszínnel és vízzel vagy hús alaplével felengedjük. Az üvegtésztát belefőzzük.

Nekem előző napi, liszt nélküli tejszínes gombamártásom volt, azt raktam a párolt csirkéhez.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az Ánizsos csirkeleves gombával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook