Angelcare légzésfigyelő, de melyiket érdemes venni? Tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Nekunk AC401 van, nagyon jo, egyszer nem riasztott be tevesen.
Ha ujra vehetnek (es olcsobb lenne) akkor viszont azt hiszem LCD monitorsat vennek, neha jo lenne latni is mit csinal a gyerek.
De az AC401-el maximalisan meg vagyok elegedve, a monitor csak ilyen extra lenne :)
a 301 tud csak hallgatni,csak légzést figyelni,hallgatni és légzésfigyelni, és van olyan funkciója hogy minden lélegzetvételnél csippan egyet a szülői egység.(ez az utolsó nagyon idegesítő,egyszer véletlenül erre állítottam,2 perc alatt az őrületbe kergeti az embert)
jól bírja a strapát,mi nagyon sokszor szét meg összeszereltük,utaztattuk a 2 év alatt( ahányszor nagyszülőkhöz ,nyaralni stb mentünk),még tökéletesen működik.
Sziasztok!
Nekünk 401 volt, megbízhatóan szépen működött de kinyiffant kb 20 hónap után. Következő babánál valószínű más márkát keresünk. Nem hiszem, hogy csak ennyit kell bírnia:( (Nem itthon vettük, így ha garanciás lenne akkor se érné meg javíttatni nekünk)
Nekünk az AC300 van, ha 20 hónapja tartó kőkemény igénybevétel mellett (nálam a délutáni alvásnál is megy és a nagyikhoz is visszük) nem ment tönkre, akkor azt hiszem jószívvel ajánlhatom. :)
Nekünk külön angelcare bébiőrünk van, abból is a digitális kijelzős, de az olcsóbb változat.
Azért ajánlották a külön figyelős megoldást, mert a bolt tapasztalata szerint a 2 in 1 -ok hamarabb elromlanak.
Jól kell beállítani és jó minőség kell belőle (az Angelcare nagyon jó), két vagy három lapos kell és akkor megbízható.
Nekünk is az van, soha nem riasztott tévesen, 20 hónapos a fiam, de még mindig használjuk, engem megnyugtat.
2 kisbaba is halt meg a környezetünkben bölcsőhalálban, egyik sem volt beteg, sem koraszülött.
Így vagyok nyugodt, nem kockáztatok. :)
Szerintem 2 éves koráig használjuk még, aztán leszokok róla.
Nekunk is a 301R van. Tokeletes! Elso ejszaka jelzett tevesen, mert az erzekenyseg nem volt jo beallitva! Soha semmi gond nem volt vele! Kislanyom ket es fel eves elmult, ma is hasznaljuk a bebior funkciojat. Azota "strapaljuk", visszuk mindenhova magunkkal. Marmint nem a legzesfigyeles miatt. :-)
Csak ajanlani tudom!
Szia, nekünk az volt, de nem vennék még egyszer (semilyen légzésfigyelőt), hacsak nem koraszülött a baba vagy más okból veszélyeztetett.
A lányunknál sokszor akkor sem jelzett, ha kivettem az ágyból és akkor is visított, mikor békésen szunyókált, csak kicsit arrébb mozdult.
Sziasztok! Légzésfigyelő vadászatban vagyunk. Eddig az Angelcare légzésfigyelőiről olvastam a legtöbb jót. De vajon melyiket érdemes megvenni? Kinek melyik van, mennyire vált be?
Köszi, ha megosztjátok velem tapasztalataitokat.
További ajánlott fórumok:
- Hajnalban 3x riasztott egymás után a légzésfigyelő (Angelcare ac300) nagyon megijedtem. Honnan tudom, hogy valós?
- Megéri megvenni 10ezer forintért egy Babysense I légzésfigyelőt egy év garanciával és egy piskóta kádhoz való kádállványt (postaköltséggel)?
- Angelcare légzésfigyelőnél kell az ágyrács és a matrac közé bútorlap?
- Érdemes légzésfigyelőt venni?
- Angelcare AC 100 légzésfigyelő tapasztalatok?
- Tudna valaki e-mailben küldeni használati utasítást az Angelcare AC 100 légzésfigyelőhöz?