Angelcare légzésfigyelőnél kell az ágyrács és a matrac közé bútorlap? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekünk az AC301 típusú van, légzésfigyelő és bébiőrző is. Előbbi funkcióját vagy 7-8 hónapig használtuk (meg ne kérdezzétek, miért, mert nem volt indokolt, csak én paráztam túl), méghozzá úgy, hogy a matrac és a rács között csak az érzékelő volt. Asszem olyan 3-3,5 közé volt állítva az 5 fokozatból.
A matracunk asszem 10 centi vastag körül van, teljesen kókusz, egyik oldalán gyapjú borítású.
Csak akkkor vertyogott, mikor az elején néha annyira sem ébredtem fel szoptatásra, hogy ne felejtsem el lekapcsolni... :DDD Kivettem a kiscsajt, elhelyeztem az ágyon, mellételepedtem, elkezdtem szoptatni - majd akkor tértem magamhoz, mikor visítani kezdett... :DDD
Mi nem tettünk semmit az ágyárcs és a matrac közé. Szerintem nem kell!
Nekünk első éjjel besípolt. DE! Állítani kell rajta az érzékenységet és ennyi. Azóta egyszer sem sípolt be. Ez 10 hónapja történt. :-)
Sziasztok!
A termék leírásában az áll, hogy kemény, sík felületre kell helyezni a légzésfigyelő érzékelőlapjait. Ez azt jelenti, hogy az ágyrács fölé még kell egy bútorlapot rakni? Vagy amennyiben a rácsok stabilak (nem rugósak) elegendő szimplán is? Amennyiben lehetséges én inkább nem raknék, hiszen a bútorlapon keresztül nem igazán tud levegőzni a matrac, ami a babának sem tesz jót.
Köszi előre is a segítségeteket!
Üdv, Réka
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Kell-e a légzésfigyelő?
- Hajnalban 3x riasztott egymás után a légzésfigyelő (Angelcare ac300) nagyon megijedtem. Honnan tudom, hogy valós?
- Angelcare légzésfigyelő, de melyiket érdemes venni? Tapasztalatok?
- Angelcare AC 100 légzésfigyelő tapasztalatok?
- Tudna valaki e-mailben küldeni használati utasítást az Angelcare AC 100 légzésfigyelőhöz?