Angelcare AC 100 légzésfigyelő tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Nekünk is AngelCare van, a két gyereknél eddig egyszer riasztott tévesen, mikor a fiam lemászott róla... Meg amikor elfelejtettem kikapcsolni, miután kivettem a csöppet.
Én meg vagyok vele elégedve.
Sziasztok!
Az én egyik legjobb barátnőm aki mellesleg gyerekorvos azt mondta,hogy nem szabad Angelcare légzésfigyelőket venni,mert mind tévesen riaszt.Rengeteg szülő viszi be a Madarászba a gyerekeket,hogy riasztott a légzésfigyelő.Mindig megkérdezik,hogy milyen légzésfigyelőjük van és majd mindenki azt mondja,hogy ilyen fajta van nekik.Ezért én Maxicosi-t vettem nem is riaszt.Egyszer riasztott,de akkor lemászott róla a kisfiam.
Nem muszáj megfogadni,én csak leírtam amit mondtak róla.
Van az angelcare.hu című honlap, ha írsz nekik sztem küldenek használatit.
Nekünk volt Angelcare légzésfigyelőnk, de én lecseréltem egy másik márkára, mert túl sokszor riasztott tévesen :( A kórházban ajánlottak egy másik márkát, úgyhogy arra váltottunk. Azzal eddig nem volt baj (kb az első 2,5 hónapban volt az AC, utána ez a másik fajta). Egyébként nagyon sokan dícsérik, de mivel én eléggé pánikolós anyuka vagyok, inkább váltottunk, mert zavartak a riasztások.
További ajánlott fórumok:
- Hajnalban 3x riasztott egymás után a légzésfigyelő (Angelcare ac300) nagyon megijedtem. Honnan tudom, hogy valós?
- Angelcare légzésfigyelő, de melyiket érdemes venni? Tapasztalatok?
- Angelcare légzésfigyelőnél kell az ágyrács és a matrac közé bútorlap?
- Álomvirág kontra AngelCare.Kinek milyen tapasztalata van?
- Mi a tapasztalat a Baby Control légzésfigyelő készülékről?
- Tudna valaki e-mailben küldeni használati utasítást az Angelcare AC 100 légzésfigyelőhöz?