Androidos mobilok tényleg generálnak olyan adatforgalmat, amit nem tudsz letiltani, csak fizetni érte? (tudásbázis kérdés)
7. Roza78
2011. dec. 7. 07:24
Ezért nem kell véletlenszerűen tapizni. :-) En nem tiltattam le semmit de eddig nem volt semmilyen problémám vele.
6. f1fee9d062
2011. dec. 7. 06:59
:D Az első nap megnéztem az előzményeket, vagy harminc idegen weboldalt látogatott meg a kis dög!
Na, gyorsan elvágtam a lehetőséget! Aztán ézem ám a telefonkönyvet és tele lett fotókkal, meg rég nem látott emberek telefonszámaival. Ejha! Ja, a facéról?! Ééééértem már! Amint ezt nézegettem, az érintőképernyőnek hála fel is hívtam néhányukat csupán véletlenszerű tapizás által... Meglepődtek! :)
Hát, igen! Csak óvatosan! Külön életet él a drága! ;)
5. KATALIN3080 (válaszként erre: 2. - Liaeverglot)
2011. dec. 7. 05:34
nekem is a 3G szolgáltatás ment,de nem a számlát terhelte,hanem az aksit,és naponta kellett tölteni((de ha oda figyelsz rá,hogy mit használsz,biztosan nem lesz probléma!!
ne szégyen segítséget kérni a boltokban sem!!!
2011. dec. 7. 02:48
nem generál semmilyen illetéktelen adatforgalmat, ha a mobilhálózat adatforgalmát letiltod a Beállítások menüben
3. d43485a76e (válaszként erre: 1. - Tandi30)
2011. dec. 7. 00:53
A SIM kártyát kell megfelelően beállíttatni a szolgáltatónál és meg van oldva.
2. liaeverglot
2011. dec. 7. 00:31
Nekem is androidos van, és barátom letiltotta benne aaaa asszem a 3G-t v mit (de nem akarok hülyeséget mondani), és így nincs nemvárt telefonszámla :)
1. tandi30
2011. dec. 7. 00:26
Androidos mobilok tényleg generálnak olyan adatforgalmat, amit nem tudsz letiltani, csak fizetni érte?
További ajánlott fórumok:
- Nincs tartozás, mégis lelassították a netemet, valami ASZF-re hivatkoznak és egyéb adatforgalomra. Ez mit takarhat?
- Hogyan lehet itt a portálon felhasználót letiltani?
- Pár napig nem írok vissza neki, miért kell ezért letiltani?
- Opera böngészőn, hogyan lehet letiltani a reklámokat?
- Viberen hogy lehet letiltani valakit?
- Hogyan lehet letiltani az előugró reklámablakokat?