Amikor Isten nem hall és Te sem hallod Őt (beszélgetés)
Szerintem olyan nincs, hogy ő nem hall. ...
Inkább csak "mi" nem vagyunk befogadóképesek.
Sziasztok.
Szeretnék bekapcsolódni a témába. Szabad??
Ez a te bizonyítványod, nem az enyém.
Légy boldog vele.
A hozzászólást te írtad.
Én csak azt látom amit leírsz. Vagy még azt se.
Nem értelek, az biztos.
Ne akarj senkinek se megfelelni. Valószínűleg pont azért vagy most ilyen helyzetben is meg akarsz felelni, valami olyan elvárásnak, ami csak a fejedben létezik.
A hajléktalanokkal való foglalatosságot szereted is, vagy csak megfelelésből csinálod azt is?
Ezeken kellene elgondolkodnod.
Erre azért építhetsz, ez nagyon jó dolog!
Lépj ki abból a kapcsolatból, van megoldás! Ne várd meg míg belebetegedsz, én is úgy gondoltam, hogy a házasság szent dolog, de Isten nem várja el, hogy belehalj, konkrétan én lebénultam, 33 évesen egy pohár vizet nem tudtam egyedül meginni és abból az állapotból, teljes kilátástalanságból felépültem, most már jól vagyok és minden rendben van.
Szép dolog a Biblia, meg minden...de egy helyesírási szótár se lehet olyan rossz.
Tudom, szemét vagyok. Nem is igazán szoktam senkit ez miatt bántani, de ez tugy töményen most sok volt.
Eddig csak olvasgattam és nem kívántam senki hitébe beleszólni.
Szóval Isten azt várja el, hogy fogyózzál és festesd szőkére a hajad?!
Vicc.
Ha tudod, hogy hülyeség, akkor miért írtad ezt le?
(nagyon vallásos lehetsz, de tényleg)
Hogy belekerültél egy rossz párkapcsolatba, ahhoz Istennek (ahogy Te hívod) nem sok köze van.
Sokkal inkább köze van a családi hátteredhez, meg ahhoz,hogy milyen apa példaképed van.
Vannak a vallásos emberek akik csak azt fújják amit hittan órán oktattak nekik vagy a bibliában olvastak, és vannak az inkább spirituálisak vagy nem tudom hogy hívjam akik értik, hogy a fentiekkel lehet beszélni is stb... plussz a másik vallásban hívőket sem piszkálják, hisz ők is valószínű ugyan abbn hisznek csak más néven van az Istenük stb :)
Ettől függetlenül azt is el kell fogadni természetesen ha valaki csak a bibliába olvasottakat tudja elmondani, neki ez a hitrendszere joga van hozzá
Bocsi de te a bibliát olvasod vagy idézed, és annak betűit.....
karmáról már hallottál? Vagy arról, hogy azért éljünk, hogy tapasztaljunk,, Isten valóban nem rossz, de néha elkell vennie a jót, hogy tudd értékelni satöbbi, ettől még ő nem rossz de az embernek tanulni kel.
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Első szó, ami kapásból eszedbe jut, ha azt hallod, hogy "orosz"?
- Szólánc híres emberek nevével + egy smiley, (hogy leginkább) mit érzel ha hallod a nevét.
- Mi jut eszedbe arról, ha ezt a szót hallod:barát...:)
- Melyik az a zene, vagy film, amin ha hallod vagy látod mindig "potyognak" a könnyeid?
- Mi jut eszedbe -röviden-, ha azt hallod: gazdag?